Bu ay ilk defa kullanıyorum, gecen ay takvime göre gitmiştim ama olmadı, acaba geç yumurtlamami olacak devam ediyorum her gun bakalmNe kadar süredir kullanıyosunz ovulasyonu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ay ilk defa kullanıyorum, gecen ay takvime göre gitmiştim ama olmadı, acaba geç yumurtlamami olacak devam ediyorum her gun bakalmNe kadar süredir kullanıyosunz ovulasyonu
Adetlerin düzenliyse 28 günde bir 30 günde bir oluyosan geç yumurtlama olmaz adetlerin düzensizse geç yumurtlama olabilir bide kaset test kullan bence onlar daha doğru sonuç veriyo 1 ay daha kullan eğer piki görmezsen hastaneye yumurta kontrolüne git benceBu ay ilk defa kullanıyorum, gecen ay takvime göre gitmiştim ama olmadı, acaba geç yumurtlamami olacak devam ediyorum her gun bakalm
Merhaba canım bende 28 günde adet oluyorum bugün 11. Gün ovulasyonla yaptım böyle çıktı pik mi 19 hazitan yumurtlama günü olarak görünüyor degerlendirmeli miyimİnnovita 10 yazanda pik canım
Henüz pik değil ama senin kullandığın belki bu kadar koyu yapıyordur canım bilmiyorumki ama gördüğüm kadarıyla pik değil. Yarın pik olabilir istersen bugün değerlendirMerhaba canım bende 28 günde adet oluyorum bugün 11. Gün ovulasyonla yaptım böyle çıktı pik mi 19 hazitan yumurtlama günü olarak görünüyor degerlendirmeli miyim
İnşallah teşekkür ederim. SağolunAdetiniz düzensiz olduğu için geç yumurtlama olmuştur stres yapmayın olacağı varsada olmaz inşallah güzel haberler alırsınız
Bugünü yarını değerlendirin bazı kişilerde 2 günde pik çıkabiliyo yarın tekrar bakın pikmi silikleşmişmi diyeMerhaba canım bende 28 günde adet oluyorum bugün 11. Gün ovulasyonla yaptım böyle çıktı pik mi 19 hazitan yumurtlama günü olarak görünüyor degerlendirmeli miyim
Tamam canım sağolasınHenüz pik değil ama senin kullandığın belki bu kadar koyu yapıyordur canım bilmiyorumki ama gördüğüm kadarıyla pik değil. Yarın pik olabilir istersen bugün değerlendir
Tamam öyle yapayımBugünü yarını değerlendirin bazı kişilerde 2 günde pik çıkabiliyo yarın tekrar bakın pikmi silikleşmişmi diye