Hayır malesef pik olmamış devam edin yapmaya adet bitikten hemen sonra yapmaya başlamanız gerek genellikle 14 15 . Gün yumurtlama oluyor t çizgisi C çizgisinden daha koyu yada aynı köyulukta olması gerek Görsel attım bakın onun gibi olması lazım sonraki günler silikleşmeye başlıyor oda çatladığı anlamına geliyor. 3 4 gün değerlendirinArkadaşlar merhaba. Ovulasyon testi kullanıyorum ortadaki testte sizce pik görmüş müyüm? Yardımcı olur musunuzEki Görüntüle 3263487
Hayır malesef pik olmamış devam edin yapmaya adet bitikten hemen sonra yapmaya başlamanız gerek genellikle 14 15 . Gün yumurtlama oluyor t çizgisi C çizgisinden daha koyu yada aynı köyulukta olması gerek Görsel attım bakın onun gibi olması lazım sonraki günler silikleşmeye başlıyor oda çatladığı anlamına geliyor. 3 4 gün değerlendirin
Görürsün merak etme sabret biraz bende acaba pik olmıycakmı diye korkuyordum 2 gün üst üste pik oldu bugünde çatladı inaşallah hayırlısı olsun hepimiz içinTeşekkür ederim. Adetim biter bitmez yapmaya başladım bakalım inşallah bu ay pik görürüm. Geçen ay hiç çift çizgi olmadı
İnşallah inşallahGörürsün merak etme sabret biraz bende acaba pik olmıycakmı diye korkuyordum 2 gün üst üste pik oldu bugünde çatladı inaşallah hayırlısı olsun hepimiz için
İlk sayılır ben doktora gittim bugün kontrole tek yumurtan gelişmiş dedi birde çift yumurtlama olmuş dedi tek yumurtayla hamile kalabilirmiyim acaba bakalım regli dönemimi bekliyorum şimdi hayırlısı inaşşah senin içindeİnşallah inşallahsende ilk defa mı test kullanıyorsun
İsteyen herkesin minik kelebeği en kısa sürede karnına konar inşallahİlk sayılır ben doktora gittim bugün kontrole tek yumurtan gelişmiş dedi birde çift yumurtlama olmuş dedi tek yumurtayla hamile kalabilirmiyim acaba bakalım regli dönemimi bekliyorum şimdi hayırlısı inaşşah senin içinde
vallaha kızdı ne gerek var o kadar para veriyorsun anlamıyormusun yumurtladığını dedi kasıklarında ağrı olduğunda akıntı başladığında yumurtluyorsun demek dedi haftada 3 gün ilişki zaten sperm içerde 3 gün yaşıyor dediİsteyen herkesin minik kelebeği en kısa sürede karnına konar inşallahdoktorun Ovulasyon testi kullanmayı öneriyor mu peki bazı doktorlar bu duruma karşı çıkıyorda
Hahahahha işte bu sebepten doktora söylemeye insan çekiniyor test yaptığınıvallaha kızdı ne gerek var o kadar para veriyorsun anlamıyormusun yumurtladığını dedi kasıklarında ağrı olduğunda akıntı başladığında yumurtluyorsun demek dedi haftada 3 gün ilişki zaten sperm içerde 3 gün yaşıyor dedi
Hahahahha işte bu sebepten doktora söylemeye insan çekiniyor test yaptığınıvallaha kızdı ne gerek var o kadar para veriyorsun anlamıyormusun yumurtladığını dedi kasıklarında ağrı olduğunda akıntı başladığında yumurtluyorsun demek dedi haftada 3 gün ilişki zaten sperm içerde 3 gün yaşıyor dedi
İnşallah ya tek yumurta gelişmiş tel yurtlarla çift yumurtladım resmen olsun artık yaa çift yumurtlamada ikiz gebelik olabilşyormuş ailede ikiz bekleniyor zaten hayırlısı inşallahHahahahha işte bu sebepten doktora söylemeye insan çekiniyor test yaptığınıbu ay güzel haberler alalım inşallah
Şans seninle belki deİnşallah ya tek yumurta gelişmiş tel yurtlarla çift yumurtladım resmen olsun artık yaa çift yumurtlamada ikiz gebelik olabilşyormuş ailede ikiz bekleniyor zaten hayırlısı inşallah
Amin teşekkür ederim seninde inşallahŞans seninle belki debeklediğin o güzel haber çift yumurtalamayla gelip seni daha da şaşırtacaktır her şey gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?