- 5 Kasım 2023
- 1.271
- 371
- 38
- 26
Bence yeterli canım spermde sorun yoksa 3 4 gün rahimde canlı kalıyor8.gundeki böyleydi kafam karıştı ya dün ve 1gün öncesi değerlendirme oldu yeterli mi sence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence yeterli canım spermde sorun yoksa 3 4 gün rahimde canlı kalıyor8.gundeki böyleydi kafam karıştı ya dün ve 1gün öncesi değerlendirme oldu yeterli mi sence
İnşallah canım olur da bu sefer sağlıkla kucağıma alırım inşallah iki bebek ölümü yıprattı beni şimdi de tekrardan başa sarmak oldu mu olacak mi diye.masallah sperm sorunu yok bende de sorun yok tek sorun pıhtılaşma bozukluğu faktör 5 yatkınlığı onunda çözümü oksapar dedi doktorBence yeterli canım spermde sorun yoksa 3 4 gün rahimde canlı kalıyor
Canım inşallah herşey gönlünce olurİnşallah canım olur da bu sefer sağlıkla kucağıma alırım inşallah iki bebek ölümü yıprattı beni şimdi de tekrardan başa sarmak oldu mu olacak mi diye.masallah sperm sorunu yok bende de sorun yok tek sorun pıhtılaşma bozukluğu faktör 5 yatkınlığı onunda çözümü oksapar dedi doktor
Canim en üstteki adetin kaçıncı günü çatlamış gibi duruyor baya silinmiş çünkü.ben bu ay ovulasyon dan bisey anlamadım hep pozitif çıktı çoğunlukla bidahada almadım beklemedeyimEki Görüntüle 3348631 en üstteki 2 gün öncenin testi dün ve bugünün testlerinde çok silik çizgi çok zor görünüyor yorumlayabilir misiniz![]()
Canım bu pik değil ya bir önceki gün pik oldu yada bu testen sonrası pik olacak anlamında yani değerlendirme ye uygun her an pik yapacak anlamında bu ay testler den bende bişey anlamadım hep negatif çıktı sonra pike yakin çıktı tam pik bende görmedim sonrada devam etmedim vallahi sıkıldım artık ha oldu ha olacak he şimdi pik yok degil derken ben error verdimMerhaba arkadaşlar son regl 20 kasım 25 kasım klomen kullanmaya başladım 5 gün. 4 aralıkta döngünün 14. Günü ovulasyon testi yaptm ekliyorum resmini testi aldığım sayfaya attım test çok iyi 3 gün değerlendir teste devam et dedi. Ama 5 aralıkta tekrar test yptım silikleşti acaba ayın 4. Öncemi yumurtlama oldu son gününü yakaladım sanırım sizde bakar msnz pik mi oluyor bu.
Sanırım bundan öncesi pikti çünkü sonraki testte silindi reglime 2 gün vaf dün gebelik testi yaptım silik çıktı şimdi kan verdim geldim bakalım 2 gündür regl olcakmış gibi karın ağrım ve bel ağrım var vallahi 4 senedir uğraşıyorum inan testten değil herşeyde. SıkıldımCanım bu pik değil ya bir önceki gün pik oldu yada bu testen sonrası pik olacak anlamında yani değerlendirme ye uygun her an pik yapacak anlamında bu ay testler den bende bişey anlamadım hep negatif çıktı sonra pike yakin çıktı tam pik bende görmedim sonrada devam etmedim vallahi sıkıldım artık ha oldu ha olacak he şimdi pik yok degil derken ben error verdim![]()
Yaa kiyamam inşallah hanilesindir banada haber ver merak ederim.gebelik testini yunurtlamnin kaçıncı günü yapmış oldun ben hangi gün anlayamadım tam o yüzden en koyu günü baz alıyorum bugün de âdetin 20.gunu göğüslerim de cok geci ağrıyor test yapsam diyorum da çıkmaz daha herhaldeSanırım bundan öncesi pikti çünkü sonraki testte silindi reglime 2 gün vaf dün gebelik testi yaptım silik çıktı şimdi kan verdim geldim bakalım 2 gündür regl olcakmış gibi karın ağrım ve bel ağrım var vallahi 4 senedir uğraşıyorum inan testten değil herşeyde. Sıkıldım![]()
Ayın 5.de silikleşti 10 güne denk geliyor o 5ten hesaplarsam eğer haber veririm pek umudum yok ama en azından negatifi göriyim de aklımdan çıksın regl olym ddm o yüzden verdm kan psikolojik çünkü regl de olamıyorumYaa kiyamam inşallah hanilesindir banada haber ver merak ederim.gebelik testini yunurtlamnin kaçıncı günü yapmış oldun ben hangi gün anlayamadım tam o yüzden en koyu günü baz alıyorum bugün de âdetin 20.gunu göğüslerim de cok geci ağrıyor test yapsam diyorum da çıkmaz daha herhalde
Merhaba sonucunuz çıktı mıAyın 5.de silikleşti 10 güne denk geliyor o 5ten hesaplarsam eğer haber veririm pek umudum yok ama en azından negatifi göriyim de aklımdan çıksın regl olym ddm o yüzden verdm kan psikolojik çünkü regl de olamıyorum
Evet çıktı negatif . Ama idrar testlerim pozitif şimfi silik çizgi bi tık daha koyulaştı anlamadım bişeyMerhaba sonucunuz çıktı mı
Allah Allah normalde kanda önce pozitif çıkarSon test
Gebelik testi mi canim bu hamilesin gebelik testiyse.ovulasyon testiyse negatifBende bugün yaptım çizginin biri koyu biride silik çıktı ne anlama geliyor bilgisi olan var mı
Canim son durum nedir hamile misinSon test
Yok canım regl oldum günler sonra şimdi famera içmeye başladım bakalım hayırlısıCanim son durum nedir hamile misin
Üzülme canım bende oldum vitamine devam ediyorum olmayınca olmuyorYok canım regl oldum günler sonra şimdi famera içmeye başladım bakalım hayırlısı