Ovulasyon testi bakar mısınız

tazeevlihephasta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
73
7
86
28
kızlar merhaba. Ben 14 ekimde adet oldum, 23 ve 25 ekimde korunmasız ilişki yaşadık o zamanlar hiç Ovulasyon testi yapmadım. Fakat 24-26-29 ekimde test yaptım hep tek çizgi çıktı. Ben yumurtlama gününü bu aralar diye hesapladım hatta 1-2 gün önce ama yok. Test mi bozuk yoksa benim hormonlar mı duruldu stresten ilişki olan 2 günde de tutmamıştır herhalde, gebelik oluştuysa lh yükselmez yazıyor internette ama bilemiyorum. Bu arada kadın doğumda hormon testi vermiştim 2 hafta önce her şey normal gelmişti bu arada testleri internetten aldım markası surelab

Yumurtlama gününü kaçırmış olabilirsin regl bitince 2-3 gün sonra testi her gün yapman gerekiyordu hesaplamayla bilemezsin bazen erken bazende geç yumurtlama olabilir hesaplamalara göre asla bilemezsin

Yumurtlama gününü kaçırmış olabilirsin regl bitince 2-3 gün sonra testi her gün yapman gerekiyordu hesaplamayla bilemezsin bazen erken bazende geç yumurtlama olabilir hesaplamalara göre asla bilemezsin
Bende öyle tahmin ediyorum artık bakalım adet sonrası 9 ve 11.günler ilişki oldu. Hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…