- 12 Nisan 2020
- 72
- 7
- 86
- 28
- Konu Sahibi tazeevlihephasta
kızlar merhaba. Ben 14 ekimde adet oldum, 23 ve 25 ekimde korunmasız ilişki yaşadık o zamanlar hiç Ovulasyon testi yapmadım. Fakat  24-26-29 ekimde test yaptım hep tek çizgi çıktı. Ben yumurtlama gününü bu aralar diye hesapladım hatta 1-2 gün önce ama yok. Test mi bozuk yoksa benim hormonlar mı duruldu stresten  ilişki olan 2 günde de tutmamıştır herhalde, gebelik oluştuysa lh yükselmez yazıyor internette ama bilemiyorum. Bu arada kadın doğumda hormon testi vermiştim 2 hafta önce her şey normal gelmişti bu arada testleri internetten aldım markası surelab
 ilişki olan 2 günde de tutmamıştır herhalde, gebelik oluştuysa lh yükselmez yazıyor internette ama bilemiyorum. Bu arada kadın doğumda hormon testi vermiştim 2 hafta önce her şey normal gelmişti bu arada testleri internetten aldım markası surelab 

ilişki olan 2 günde de tutmamıştır herhalde, gebelik oluştuysa lh yükselmez yazıyor internette ama bilemiyorum. Bu arada kadın doğumda hormon testi vermiştim 2 hafta önce her şey normal gelmişti bu arada testleri internetten aldım markası surelab