Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi, bakar mısınızz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım belirti aramıyorum kendim de malum psikolojikte oluyor bide regl belirtilerimde gebelikle aynı benim. O yüzden testi pozitif görene kadar hiçbir şey yapmiy
Hahaha aynen öyle canım çok doğru, bariz belirtisi bulantı kusma olanlar nasıl oluyor şaşırıyorum bendee😂

Hahaha aynen öyle canım çok doğru, bariz belirtisi bulantı kusma olanlar nasıl oluyor şaşırıyorum bendee😂
Psikolojik oluyor canım çoğu. Sende var mı her zamankinden değişik birşey ☺️

Yani aslında yok sadece göğüs hassasiyetim her zamankinden daha geç başladı yumurtlamanın 7. Günü belim çok kötüydü, bide kasığıma bir defa bıçak saplanması gibi bişey oldu birtek bu farklı, yoksa kasık krampları falan her ay oluyor bu zamanlarda başlayıp yine aynı, umursamıyorum şimdilik bakalım 😂 kuzım ne zaman test yapmayı düşünüyorsun günün geçince mi 😊

Yani aslında yok sadece göğüs hassasiyetim her zamankinden daha geç başladı yumurtlamanın 7. Günü belim çok kötüydü, bide kasığıma bir defa bıçak saplanması gibi bişey oldu birtek bu farklı, yoksa kasık krampları falan her ay oluyor bu zamanlarda başlayıp yine aynı, umursamıyorum şimdilik bakalım 😂 kuzım ne zaman test yapmayı düşünüyorsun günün geçince mi 😊
Valla hiç bilmiyorum şimdi bile şeytan dürtmüyor değil. Ne zaman yapalım. Aynı gün yapalım çatlamalar aynı gün oldu ya 😂

Valla hiç bilmiyorum şimdi bile şeytan dürtmüyor değil. Ne zaman yapalım. Aynı gün yapalım çatlamalar aynı gün oldu ya 😂
Ay kesinlikle beni de dürtüyor, vallahi yapalım birbirimizin heyecanına mutluluğuna hüznüne beraber ortak olalım, 19-20 gibi yapalım mı zaten bat 21 😂

CollageMaker_20210517_075932976.webp
regl günü itibaren bugün 11. Gün 21 günde 1 regl tarihim ovulasyonu degerlendırır mısınız.. ☺️

Bu gün pozitif görünüyor. Ama yaptığınız saat aralığında ovulasyon testi yapılmıyor diye biliyorum bide ilk idrarla olmuycak.

Malesef kapanma süreci bittiği için erken saatte yapma durumunda kalıyorum artık 🤯 evet 2. İdrar ile yapıyorum testlerımı

👍🏻 Döngünün kaçıncı günü bugün? Polikistik gibi bir durumun var mı? Yaş kaç?

28 yasındayım aralıkda 29 olacagım ilk şubatta doktora gittim zaman 2020 de doktorum pcos dedı ama 2021 de baska doktora gittim doltorumu yetersız buldugum ıcın.. Rahm fılm cekmedı 8 yumrta ya iğne yaptırdı kk da okudukca neyın ne oldugınu az ck ogrenıyoruz bu sebeple doktor degıstırdım bu sefer kı doktorum pcos durumu sende tartısılır cnku kılon yok ve aynı zamanda duzenlı bır döngudesın dedı rahm fılm cektı sonucta da sol tüp tıkalı ve yapısık cıktı aynı zmanda sıvı bırıkmıs rahımde fakultw de mart 30 da operasyon oldum mr fılm cekıldı bır sorun tok suan dedı doktorum 6 ay yumrta takıbı yap dedı inofolic combi önerdi bu ay basladık bebek ıcın test uygulamaya her sabah 2. İdrar ıle yapıyorum 12. Günu bugun döngünün

👍🏻 Döngünün kaçıncı günü bugün? Polikistik gibi bir durumun var mı? Yaş kaç?
Merhaba bende bu ay ovulasyon testine başladım pek anlayamadım yorumlaya bilirmisiniz acaba şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• 426AA78C-4F98-423C-821C-ADFAC3D8FB54.webp
    426AA78C-4F98-423C-821C-ADFAC3D8FB54.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar merhaba ben forumda yeniyim . Pcos um var iki aydır bebek düşünüyoruz bu yüzden ovulasyon testi yapmaya başladım bugünki testimde ikinci çizgi bu zamana kadar yaptıklarımdan en koyu çıktı ama yine de emin olamadım yumurtlama gerçekleşmiş mi gerçekleşmemiş mi? Sizin de fikrinizi almak istedim. Bakıp yorum yapabilirseniz çok sevinirim...

Eklentiler

• EE4B5CF7-8B1B-495E-BC76-6CEEBDC9951B.webp
    EE4B5CF7-8B1B-495E-BC76-6CEEBDC9951B.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 27
Back
X