Merhabalar beklenen adet tarihim 3 gün geçti Ovulasyon testi yaptığımda fotodaki gibi çıkıyor . Adet gecikmesinin ilk günü gebelik testim negatif cıkmıştı . Bu durum normal mi ovulasyon testinin pozitif olması gebelik belirtisi mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunlar aldatabilir. En dogrusu adet gununuz geçtiyse gebelik testiyle ilerlemek. Adetinizin gectigi tarihten 1 hafta sonra yaparsaniz kesin sonuca ulaşırsınız.Merhabalar beklenen adet tarihim 3 gün geçti Ovulasyon testi yaptığımda fotodaki gibi çıkıyor . Adet gecikmesinin ilk günü gebelik testim negatif cıkmıştı . Bu durum normal mi ovulasyon testinin pozitif olması gebelik belirtisi mi ?
Anladım doğru söylüyorsunuz teşekkür ederimBunlar aldatabilir. En dogrusu adet gununuz geçtiyse gebelik testiyle ilerlemek. Adetinizin gectigi tarihten 1 hafta sonra yaparsaniz kesin sonuca ulaşırsınız.
Rica ederim. Istiyorsaniz insallah vardir.Anladım doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim![]()
İnsallah yani öncesinde bir muayene sonrasında çalışmalara başlarız demiştik ama bu ay olursa çok sürpriz olucakRica ederim. Istiyorsaniz insallah vardir.![]()
Merhaba,sonuç negatif mi çıktı acaba ,adet oldunuz muDayanamayıp erken gebelik testi yaptım maalesef negatifhayırlısı
Merhaba geçen ay yani 13 hazıranda adet oldum evet . Ama bu ay hamileyim daha çok yeni hattaMerhaba,sonuç negatif mi çıktı acaba ,adet oldunuz mu
Ayy çok sevindim be güzel haberMerhaba geçen ay yani 13 hazıranda adet oldum evet . Ama bu ay hamileyim daha çok yeni hatta![]()
Evet denedim hatta adete 6 gün kala yaptığımda pik gibiydi 4 gün kala gebelik testinden devam ettimAyy çok sevindim be güzel haberovülasyon testini denemiş miydiniz peki bu hamileliğinizde
Evet denedim hatta adete 6 gün kala yaptığımda pik gibiydi 4 gün kala gebelik testinden devam ettimbulabilirsem ovulasyon testi fotosunu atayım
Nasıl yani,gebelik testinden devam ettim derkenEvet denedim hatta adete 6 gün kala yaptığımda pik gibiydi 4 gün kala gebelik testinden devam ettimbulabilirsem ovulasyon testi fotosunu atayım
Nasıl yani,gebelik testinden devam ettim derken![]()