Ovulasyon testi bilgi

kizlar sans eseri ovulasyon testi yapayim dedim ayin 8. yaptigim boyle bugun yaptigimda daha silikti acaba yumurtlayop catlama kismina mi gecti anlamiyprumki bugun 37. gunum pkoyumda ben 😔

Eklentiler

• 20220109_200258.webp
    20220109_200258.webp
    50,9 KB · Görüntüleme: 51
kizlar sans eseri ovulasyon testi yapayim dedim ayin 8. yaptigim boyle bugun yaptigimda daha silikti acaba yumurtlayop catlama kismina mi gecti anlamiyprumki bugun 37. gunum pkoyumda ben 😔
Bende böyle durumlarda bir tane daha dene test. Bazen testlerde bozuk olabiliyor

Benim testlerime şuradan bakabilirsin; Hamilelik Testi ve LH testlerim

Hcg'yi 50 üstü görmeden heveslenme bence :KK43:( Aynı durum bende de oldu ve kimyasal gebelik çıktı canım. Daha sonrasında ovulasyonla takip etmeye başladığımda ovulasyon'da T koyu çıkmaya başladığında gidip kan testi verdim. Bu şekilde daha net bir şekilde belli oluyor 👍 Şuan hamileyim 3 aylık umarım sende öylesindir... 🥰

Kızlar yumurtlamam geçti çatlamadayım galiba kaç gün daha test yapmam gerekiyor
Ben regli zamanıma kadar bıraktım test yapmayı regli günümden 1 gün önce bir daha yapmaya başladım. Eğer T kalın çıkarsa hamilesin adet olmazsanda zaten kimyasal gebelikte değildir 🥰🥰

Canım ben doktora gittiğimde yumurtlamışsın demişti . Çatlaması sanırım 3-4 gün sonra oldu ovulasyon testlerinden pek anlamıyorum ben. Adetim 9unda yani bugün olmam gerekiyordu daha gelen giden birsey yok. Ben 3 Ocak da kan verdim 0.100 çıktı sonra yine 5 ocakta kan verdim 0.100 çıktı.
Ama içimde hep hamile hissi vardı gebelik testi yaptım daha önce ve 5 ocakta hep silik çıktı. 6 sında yaptım yine t kısmı silikti ama biraz daha belirginleşmişti. 7 si de o şekilde . Birde 8 ocakta yaptım 1 tane erken gebelik 3 tane normal direk koyulaşmıştı bende anlamadım
Benimde 6 ocakta kan testim 0.100 su 14 ocakta 9.19 oldu canm çok ince çizgi çıktı 3 sefer

Back
X