Ovulasyon testi bilgisi olanlar yardım!!

humac

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2020
42
11
3
31
merhaba arkadaşlar oculasyon testine başladım bu ay sizce oruçluyken yapmak sonucu etkilermi sıvı alımı olmadıgı için?

Etkileyeceğini düşünüyorsanız sahura kalkınca yapın bazı arkadaşlar öyle yapıyorlar yatmadan su içip tuvalete gidip sahura kalkınca test yapıyorlar

Etkileyeceğini düşünüyorsanız sahura kalkınca yapın bazı arkadaşlar öyle yapıyorlar yatmadan su içip tuvalete gidip sahura kalkınca test yapıyorlar
Sahura kadar uyumuyorum ki ilk defa deniyorum bide hiç bilgim yok

İlk idrarla yani uzun süre beklemiş idrarla yapmayın diyorlar Sağlıklı bir sonuç için Her gün aynı saatlerde yapmanız gerekiyor. 2 saat öncesinden sıvı alımını bırakmanız gerekiyor. Her iki çizgi de aynı kırmızılıkta olduğu zaman yumurtlama olmuş demektir. Diyelim Pazartesi günü oldu. Pazartesi Salı Çarşamba birliktelik olması öneriliyor

Ben de sahura kadar uyumuyorum gece 1.30 2 gibi yapıyordum. Öncesinde sıvı alımını kesiyordum. Öyle yaptım ve doğru sonuç aldığımı düşünüyorum. Geçen ayla aynı gün yumurtladım.

Sahura kadar uyumuyorum ki ilk defa deniyorum bide hiç bilgim y
İlk idrarla yani uzun süre beklemiş idrarla yapmayın diyorlar Sağlıklı bir sonuç için Her gün aynı saatlerde yapmanız gerekiyor. 2 saat öncesinden sıvı alımını bırakmanız gerekiyor. Her iki çizgi de aynı kırmızılıkta olduğu zaman yumurtlama olmuş demektir. Diyelim Pazartesi günü oldu. Pazartesi Salı Çarşamba birliktelik olması öneriliyor
teşekkür ederim bu ay ovulasyon testini deniycem olmassa yine bidaki ay aşılama nasip bakalım

BU akşam bende öyle yapayım ozaman sen kaç aydır kullanıyosun ovulasyon testini

Ay hadi inşallah canım güzel haberlerini paylaş benimlede test falan yaptınmı hiç

Çok teşekkür ederim valla insanın ihtiyacı oluyo böyle zamanlarda kendisini anlayan birine benimkide düzenli 29 günde benim merak ettiğim yumurtlama günlerimizde düzenlimi acaba sen kaçıncı gün piki gördün

Çok teşekkür ederim valla insanın ihtiyacı oluyo böyle zamanlarda kendisini anlayan birine benimkide düzenli 29 günde benim merak ettiğim yumurtlama günlerimizde düzenlimi acaba sen kaçıncı gün piki gördün
Benim o da pek değişmiyor adetimin 12-13 günleri görüyorum genelde. Yaş kaç senin?

Back
X