Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sahura kadar uyumuyorum ki ilk defa deniyorum bide hiç bilgim yokEtkileyeceğini düşünüyorsanız sahura kalkınca yapın bazı arkadaşlar öyle yapıyorlar yatmadan su içip tuvalete gidip sahura kalkınca test yapıyorlar
Sahura kadar uyumuyorum ki ilk defa deniyorum bide hiç bilgim yEtkileyeceğini düşünüyorsanız sahura kalkınca yapın bazı arkadaşlar öyle yapıyorlar yatmadan su içip tuvalete gidip sahura kalkınca test yapıyorlar
teşekkür ederim bu ay ovulasyon testini deniycem olmassa yine bidaki ay aşılama nasip bakalımİlk idrarla yani uzun süre beklemiş idrarla yapmayın diyorlar Sağlıklı bir sonuç için Her gün aynı saatlerde yapmanız gerekiyor. 2 saat öncesinden sıvı alımını bırakmanız gerekiyor. Her iki çizgi de aynı kırmızılıkta olduğu zaman yumurtlama olmuş demektir. Diyelim Pazartesi günü oldu. Pazartesi Salı Çarşamba birliktelik olması öneriliyor
Ben de sahura kadar uyumuyorum gece 1.30 2 gibi yapıyordum. Öncesinde sıvı alımını kesiyordum. Öyle yaptım ve doğru sonuç aldığımı düşünüyorum. Geçen ayla aynı gün yumurtladım.
İki aydır deniyorum canım. Bu ikinci ay yani.BU akşam bende öyle yapayım ozaman sen kaç aydır kullanıyosun ovulasyon testini
Anladım inşallah tez zamanda bu mubarek günlerin yüzü hürmetine bizde anne oluruz.İki aydır deniyorum canım. Bu ikinci ay yani.
Amin amin CanımAnladım inşallah tez zamanda bu mubarek günlerin yüzü hürmetine bizde anne oluruz.
Senin bekadar var bata inşallah bu ay müjdeni alırsınAmin amin Canım![]()
3 gün kaldı canım ayın 13ü pek ümitli değilim ama bakalımSenin bekadar var bata inşallah bu ay müjdeni alırsın![]()
Beni etiketlemeyince görmedim canım. Yok test yapmadım olmadığına emin gibiyim o yüzden. Diğer aya saklıyorum.Ay hadi inşallah canım güzel haberlerini paylaş benimlede test falan yaptınmı hiç
Adetim genelde düzenlidir 26-28 günde olurum canım. Yok ya istediygibi sor halinden anlarımBide senin adetlerin düzenlimi canım çok oldum biraz ama
Adetim genelde düzenlidir 26-28 günde olurum canım. Yok ya istediygibi sor halinden anlarım
Benim o da pek değişmiyor adetimin 12-13 günleri görüyorum genelde. Yaş kaç senin?Çok teşekkür ederim valla insanın ihtiyacı oluyo böyle zamanlarda kendisini anlayan birine benimkide düzenli 29 günde benim merak ettiğim yumurtlama günlerimizde düzenlimi acaba sen kaçıncı gün piki gördün