Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada iyi dayanıyosun ben 1 hafta önceden başlıyorum test yapmaya en ufak bişeyi belirti sanıyorumBeni etiketlemeyince görmedim canım. Yok test yapmadım olmadığına emin gibiyim o yüzden. Diğer aya saklıyorum.
Geçen ay öyleydim canım insan çok yıpranıyor o yüzden bu ay saldım kendimi. Zaten regl belirtilerinin hepsi var negatifi görüp iki kere üzülmek istemedim. Diğer ay Rabbim nasip etsin hepimize.Bu arada iyi dayanıyosun ben 1 hafta önceden başlıyorum test yapmaya en ufak bişeyi belirti sanıyorum![]()
Bu arada iyi dayanıyosun ben 1 hafta önceden başlıyorum test yapmaya en ufak bişeyi belirti sanıyorum![]()
Ben 28 yaşındayım yıl 1.5 yıl oldu evleneli. Geçen yıl bu ay düşük yapmıştım. Sonra korunduk 4 aydır da deniyoruz. Bu 5 olucak. Olmuyo demek istemiyorum ben sen de deme. Zamanı değilmiş daha güzel. Umutları diri tutmak lazım yoksa stresten hiç olmaz.27 3 senedir evliyim bunun iki senesi doktorlarda geçti bi sorunda yokmuş ama 2 senedir olmuyo sen kaç yaşındasın kaç senedir istiyosun bebek
Ben 28 yaşındayım yıl 1.5 yıl oldu evleneli. Geçen yıl bu ay düşük yapmıştım. Sonra korunduk 4 aydır da deniyoruz. Bu 5 olucak. Olmuyo demek istemiyorum ben sen de deme. Zamanı değilmiş daha güzel. Umutları diri tutmak lazım yoksa stresten hiç olmaz.
Amin amin canım.Haklısın Rabbim o zaman gelene kadar bize bekleme sabrı versin benimde bi kimyasal oldu 2 gün sürdü sevincim Allah bidaha sanada kimseyede yaşatmasın. Hayırlısıyla isteyen herkese içinde bizede evlat sevgisisini nasip etsin
Canım merhaba hayırlı bayramlarAmin amin canım.![]()
Merhabalar canım hayırlı bayramlarCanım merhaba hayırlı bayramlar
Bugün bat günündü bütün gün aklım sendeydi hep dua ettim gelen giden varmıMerhabalar canım hayırlı bayramlar![]()
Ah canım yaaa yazmayı unutmuşum sana haber verirdim aslında. Gebelik yaptım pozitif çıktıBugün bat günündü bütün gün aklım sendeydi hep dua ettim gelen giden varmı
Çok şükür canım okadar sevindimki Allah sağ Salim kucagına almayı nasip etsinAh canım yaaa yazmayı unutmuşum sana haber verirdim aslında. Gebelik yaptım pozitif çıktı![]()
Allah razı olsun canım bana da çok sürpriz olduÇok şükür canım okadar sevindimki Allah sağ Salim kucagına almayı nasip etsin![]()