Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi çatlamadan sonra kaç gün değerlendirilmeli?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

akdemirn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2021
48
15
3
39
Kızlar ovulasyon testinde çatlama dahil kaç gün daha değerlendirmem gerekiyor

Bende bugun ovulasyon testi yaptım hayalet çizgi çıktı. Acaba iki üç güne çatlacağı habercisi mi bu 🙄 refglemin 10.günü bugün saat 16:00 da yaptım testimi. Tecrübeliler yardım 🙏

Yumurtlama günleri+çatlama günü (yumurtlama 2 veya 3 gün sürüyorsa o günler) çatlatma olan gün degerlendirilmeli.

Kızlar dünden beri çok akıntım var pik sanırım değil mi dün değerlendirdik bugün de değerlendirsem mi?

Eklentiler

• FBF669F0-FED0-4D29-9FB2-A6A3334DF8E4.webp
    FBF669F0-FED0-4D29-9FB2-A6A3334DF8E4.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 99
Kızlar dünden beri çok akıntım var pik sanırım değil mi dün değerlendirdik bugün de değerlendirsem mi?
Evet bence değerlendirilmesi gereken günler bugün de değerlendir sonra gün aşırı devam et tam yumurtlama dönemi bitene kadar

Evet bence değerlendirilmesi gereken günler bugün de değerlendir sonra gün aşırı devam et tam yumurtlama dönemi bitene kadar
Başka testim de kalmadı ki eczanede yok 😮‍💨o zaman bugün değerlendirim sonra gün aşırı daha garanti olur eşimde varikösel ameliyatı oldu çünkü değerleri pek iyi değil yine de yumurtladığımı anlayınca kaçırmak istemedim

Başka testim de kalmadı ki eczanede yok 😮‍💨o zaman bugün değerlendirim sonra gün aşırı daha garanti olur eşimde varikösel ameliyatı oldu çünkü değerleri pek iyi değil yine de yumurtladığımı anlayınca kaçırmak istemedim
Akıntınızı takip edin yumurtlamadan sonra çatlama olur onu da değerlendirirseniz şansınız yükselir , çatlamada genellikle herkeste aynı olmaz ama bende gaz sancısı ,karında şişkinlik , şeffaf akıntının süt beyaza dönmesi gibi oluyor ve hafif sancılar. Geçmiş olsun ,umarım gönlünüze göre olur rabbim en kısa zamanda nasip eder tüm isteyenlere ☺️

Akıntınızı takip edin yumurtlamadan sonra çatlama olur onu da değerlendirirseniz şansınız yükselir , çatlamada genellikle herkeste aynı olmaz ama bende gaz sancısı ,karında şişkinlik , şeffaf akıntının süt beyaza dönmesi gibi oluyor ve hafif sancılar. Geçmiş olsun ,umarım gönlünüze göre olur rabbim en kısa zamanda nasip eder tüm isteyenlere ☺️
Çok teşekkür ederim çok sağ ol bu arada akıntım kesilmiş çatladı galiba takip ediyorum çünkü dünden bu yana akıntı vardı yeni kesildi

Bende aynen şişlik gaz sancısı mideme kadar bile çıkar gaz🤣 en çok akıntıdan farkediyorum pcos var bende her ay yumurtlama denk gelemiyorum

Çok teşekkür ederim çok sağ ol bu arada akıntım kesilmiş çatladı galiba takip ediyorum çünkü dünden bu yana akıntı vardı yeni kesildi
O zaman bugün değerlendirin sonra gün aşırı , güzel haberlerinizi alırız inşallah ,rica ederim ☺️

Back
X