• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi çift çizgi çıkıyor

desespere

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2025
12
3
1
30
Merhaba kızlar , ovulasyon testiyle hamile kalmak için uğraşıyorum ama bir kaç gündür testler çift çizgi çıkıyor acaba yumurtlama olup çatlamadığı için mi böyle oluyor bilenler yardımcı olabilir mi

Eklentiler

• 1000053179.webp
    1000053179.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 33
En alttaki testi bugün yaptıysanız bugün yumurtlama günü. Yarın da bakarsınız eğer t çizgisi silikleşmişse çatlama olmuş demektir

Bugünü ve yarını muhakkak değerlendirin. 😊
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız
Teşekkür ederim inşallah öyle olur aslında yumurtlama olsa bile çatlayacakmı düşüncesi beni korkurttuğu için farklı yorumlar almak istedim yarın için beklemedeyim 😊

Normalde testi 12de yapıyorum ama dayanamadm 8de yaptım ve t çizgisi daha koyu çıktı pik olan gün bugün gibi gözüküyor ama diğer günler de o kadar silik değil kafam karıştı neden böyle oluyor acaba 😊

Normalde testi 12de yapıyorum ama dayanamadm 8de yaptım ve t çizgisi daha koyu çıktı pik olan gün bugün gibi gözüküyor ama diğer günler de o kadar silik değil kafam karıştı neden böyle oluyor acaba 😊
Dün ve bugün pik
Bazen 2 gün de pik olabiliyor. Ben ilk gebeligimde 2 gün pik görmüştüm.
Testin markası ile alakalıdır. Baziları diğerine göre daha hassas oluyor. O yüzden çok silik ve ya koyu gösteriyor olabilir😊

Dün ve bugün pik
Bazen 2 gün de pik olabiliyor. Ben ilk gebeligimde 2 gün pik görmüştüm.
Testin markası ile alakalıdır. Baziları diğerine göre daha hassas oluyor. O yüzden çok silik ve ya koyu gösteriyor olabilir😊
Umarım yarın çatlamış olur çift çizgi çıkınca yumurtlama oldu diye seviniyorum ama çatlaması da önemli çok fazla kasık ağrım var ama sonuç ne olur bilmiyorum 😊

Back
X