Merhaba kızlar , ovulasyon testiyle hamile kalmak için uğraşıyorum ama bir kaç gündür testler çift çizgi çıkıyor acaba yumurtlama olup çatlamadığı için mi böyle oluyor bilenler yardımcı olabilir mi
Teşekkür ederim inşallah öyle olur aslında yumurtlama olsa bile çatlayacakmı düşüncesi beni korkurttuğu için farklı yorumlar almak istedim yarın için beklemedeyim
Normalde testi 12de yapıyorum ama dayanamadm 8de yaptım ve t çizgisi daha koyu çıktı pik olan gün bugün gibi gözüküyor ama diğer günler de o kadar silik değil kafam karıştı neden böyle oluyor acaba
Normalde testi 12de yapıyorum ama dayanamadm 8de yaptım ve t çizgisi daha koyu çıktı pik olan gün bugün gibi gözüküyor ama diğer günler de o kadar silik değil kafam karıştı neden böyle oluyor acaba
Dün ve bugün pik
Bazen 2 gün de pik olabiliyor. Ben ilk gebeligimde 2 gün pik görmüştüm.
Testin markası ile alakalıdır. Baziları diğerine göre daha hassas oluyor. O yüzden çok silik ve ya koyu gösteriyor olabilir
Dün ve bugün pik
Bazen 2 gün de pik olabiliyor. Ben ilk gebeligimde 2 gün pik görmüştüm.
Testin markası ile alakalıdır. Baziları diğerine göre daha hassas oluyor. O yüzden çok silik ve ya koyu gösteriyor olabilir
Umarım yarın çatlamış olur çift çizgi çıkınca yumurtlama oldu diye seviniyorum ama çatlaması da önemli çok fazla kasık ağrım var ama sonuç ne olur bilmiyorum