Ovülasyon testi çift çizgi çıkıyor

desespere

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2025
12
3
1
30
Merhaba kızlar , ovulasyon testiyle hamile kalmak için uğraşıyorum ama bir kaç gündür testler çift çizgi çıkıyor acaba yumurtlama olup çatlamadığı için mi böyle oluyor bilenler yardımcı olabilir mi

Eklentiler

• 1000053179.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 33
En alttaki testi bugün yaptıysanız bugün yumurtlama günü. Yarın da bakarsınız eğer t çizgisi silikleşmişse çatlama olmuş demektir

Bugünü ve yarını muhakkak değerlendirin.
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız
Teşekkür ederim inşallah öyle olur aslında yumurtlama olsa bile çatlayacakmı düşüncesi beni korkurttuğu için farklı yorumlar almak istedim yarın için beklemedeyim

Normalde testi 12de yapıyorum ama dayanamadm 8de yaptım ve t çizgisi daha koyu çıktı pik olan gün bugün gibi gözüküyor ama diğer günler de o kadar silik değil kafam karıştı neden böyle oluyor acaba

Dün ve bugün pik
Bazen 2 gün de pik olabiliyor. Ben ilk gebeligimde 2 gün pik görmüştüm.
Testin markası ile alakalıdır. Baziları diğerine göre daha hassas oluyor. O yüzden çok silik ve ya koyu gösteriyor olabilir

Umarım yarın çatlamış olur çift çizgi çıkınca yumurtlama oldu diye seviniyorum ama çatlaması da önemli çok fazla kasık ağrım var ama sonuç ne olur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…