Ovulasyon testi çift çizgiden sonra adet

Sss8880

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2025
58
36
3
38
Kızlar ovulasyon testi çift çizgiyi gördükten kaç gün sonra adet oluruz? Uzama ihtimali var mı

12 14 gün gün sonra az önce bende onu araştırdım
Ben ovulasyon tesyi yaptım 23-24 ekim çift çizgi gördüm 25 i ni değerlendirdik eşimle yani 2 günde bir ilişkimiz oluyor 25 ine denk geldi, bugünlerre adet olmam lazım ama hiç belirtim yok

Ben ovulasyon tesyi yaptım 23-24 ekim çift çizgi gördüm 25 i ni değerlendirdik eşimle yani 2 günde bir ilişkimiz oluyor 25 ine denk geldi, bugünlerre adet olmam lazım ama hiç belirtim yok
23 24 te değerlendirebilirdiniz. Ayniyiz valla 24 25 pik 26 silik. Cumartesi bekliyorum bende olacağım ama sıfır belirti. Önceden inanılmaz bi ağrım olurdu kasik ağrısı ama yok. Ayin 10 una kadar bekleyin bence sizde eğer olmazsam haftasonu çarşamba kan vermeyi düşünüyorum. İnsaAllah olmayız regl

Biz tüp bebek sürecindeyiz aslında bu ay vitamin takviyeleri kullanmaya başladık tüp bebek öncesi o yüzden kasmadkk 2 günse bir ilişki sürecimiz var Allah büyük belki tüp bebek sürecinde bu ay hamile kalırım ama kalmazsamda sorun değil evet bekliyorum dündü normal tarih bugünde olmadım ama bugün yarın olurum diye kendimi strese sokmak istemedim

Allah ümit kesilmez biraz daha bekleyin. Kesinlikle stres yapmayın vardır bi hayır herseyde insaAllah hamilesindir ama Rabbim gönlüne göre versin

Allah ümit kesilmez biraz daha bekleyin. Kesinlikle stres yapmayın vardır bi hayır herseyde insaAllah hamilesindir ama Rabbim gönlüne göre versin
İnşallah arkadaşım inşallah rabbim gönlümüze göre versin bu ay ben yymurta sayım ve kaliteme odaklandım belki olur

İnşallah arkadaşım inşallah rabbim gönlümüze göre versin bu ay ben yymurta sayım ve kaliteme odaklandım belki olur
İnsaAllah. Ben onlara baktırdım sorun yok. Eşim gitmedi benim sadece. Strese bağlıyorum. Bu ay ovu yaptım o gümleri değerlendirdim yarın regl günüm ama belirti yok sürekli doktorada gitmek istemiyorum 1 yıl diyorlar size ne kadar oldu

2.5 yılda 3 bebek kaybettim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…