Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi adına çok sevindim pcosta çok zor pik görebilmek bende pcosum sadece geçen ay gördümCanlar bakar mısınız![]()
7 ve 8 zi değerlendir cankm adetin biter bitmezmi basladin testlerepcos var arkadaşlar ilk kez çift gördüm sizce nasıl
evet canım ilk kez gördüm şimdi 7 de yumurta büyüdü 8 de çatladı demek mi? yani7 ve 8 zi değerlendir cankm adetin biter bitmezmi basladin testlere
Arkadaşın dediği gibi asıl 6 da çatlamıştır çatlama etkisi 7 de devam etmiştir 8 de artık tüpte yolculuğa başlamıştır 2 3 günde bir ilişkiye girdiyseniz Allah'ın izniyle gebelik oluşur6-7 pik, 8 çatlama gözüküyor.
Canım harika çift çizgi görmen, inşallah bebeğin bu ay seninledir ama eğer sonraki ay da testle gidersen pik gördüğün gün 4 saatte bir test yapmaya devam et silik gördüğün an çatlar çatlamaz ilişki olsun.pcos var arkadaşlar ilk kez çift gördüm sizce nasıl
dilekkkk :) cumartesi pazar ve salı günü birliktelik gerçekleşti, dua et bana olur mu? küre devam edeyim mi peki, dolapta ibni sinanın zeytinyağlı incir kürü var eşimle beraber akşamları birer tane yiyoruz, nasıl yol izlemeliyimArkadaşın dediği gibi asıl 6 da çatlamıştır çatlama etkisi 7 de devam etmiştir 8 de artık tüpte yolculuğa başlamıştır 2 3 günde bir ilişkiye girdiyseniz Allah'ın izniyle gebelik oluşur
canımm Allah razı olsun, cumartesi pazar ve salı günlerini değerlendirdim, ama çatlarken akıntı olması gerek miyor mu bende öyle bir şey olmadı tamamen ovulasyona göre hareket ediyorum. Bundan sonra ne yapmalıyım :*Canım harika çift çizgi görmen, inşallah bebeğin bu ay seninledir ama eğer sonraki ay da testle gidersen pik gördüğün gün 4 saatte bir test yapmaya devam et silik gördüğün an çatlar çatlamaz ilişki olsun.
Herkeste aynı olmak zorunda değil canım herkes başka tepki verir onlara takılma sen kendini sıcak tut beslenmene dikkat et bakalım güzel haberini bekliyorumcanımm Allah razı olsun, cumartesi pazar ve salı günlerini değerlendirdim, ama çatlarken akıntı olması gerek miyor mu bende öyle bir şey olmadı tamamen ovulasyona göre hareket ediyorum. Bundan sonra ne yapmalıyım :*
ah canımmm inşAllah ama umudum yok bakalım, pcos varya bide tüp bebek negatifti 1 ay önce....Herkeste aynı olmak zorunda değil canım herkes başka tepki verir onlara takılma sen kendini sıcak tut beslenmene dikkat et bakalım güzel haberini bekliyorum![]()
İnşallah dua edicem sana canım sana o gün bakmadan böyle bişey diyemez ki çatladı çatlamadı diye ovulasyona göre çatlamış zaten sen rabbimden iste stres yapma iyiyi ve güzeli düşün öyle olsun ve yemeye devam edin bi kaç gün daha inciri inşallah hayırlısıyla gebelik elde edersindilekkkk :) cumartesi pazar ve salı günü birliktelik gerçekleşti, dua et bana olur mu? küre devam edeyim mi peki, dolapta ibni sinanın zeytinyağlı incir kürü var eşimle beraber akşamları birer tane yiyoruz, nasıl yol izlemeliyim
Canım ben de pcoluyum tedaviden önce lütfen konumu oku son açtığım. Ben şuan uyguluyorum Allahın izniyle olacak bizim de yavrumuz sakın kendini karartma. Sadece biraz güzel beslenmek gerekiyor..ah canımmm inşAllah ama umudum yok bakalım, pcos varya bide tüp bebek negatifti 1 ay önce....
dilekcimmm, 16 gün kür kullandım dün kullanmadım şimdi zeytinyağlı incir yemeye başladım sabahları aç karnına doğru mu yapıyorum? çünkü incir kür süresi 21 gün yazıyor...İnşallah dua edicem sana canım sana o gün bakmadan böyle bişey diyemez ki çatladı çatlamadı diye ovulasyona göre çatlamış zaten sen rabbimden iste stres yapma iyiyi ve güzeli düşün öyle olsun ve yemeye devam edin bi kaç gün daha inciri inşallah hayırlısıyla gebelik elde edersin
canım konunu göremiyorumCanım ben de pcoluyum tedaviden önce lütfen konumu oku son açtığım. Ben şuan uyguluyorum Allahın izniyle olacak bizim de yavrumuz sakın kendini karartma. Sadece biraz güzel beslenmek gerekiyor..