Ovulasyon testi değerlendirir misiniz 🤲🏻

canım konunu göremiyorum

geçen ay tüp bebek denedim negatif çıktı adet tarihim 28.12.2023 pcos olduğu için bende düzenli adet olamıyorum şimdi incir havuç kürü denedim pik yakaladım değerlendirildi, çok heyecanlıyım.... beta hcg testi ne zaman yaptırmalıyım ovulasyon sonucum nasıl yardımcı olur musunuz

dilekcimmm, 16 gün kür kullandım dün kullanmadım şimdi zeytinyağlı incir yemeye başladım sabahları aç karnına doğru mu yapıyorum? çünkü incir kür süresi 21 gün yazıyor...
5 gün yesen kafi gelir fazlasını yemene gerek yok

Doktora sordum değerlerimi attım çatlamadı yumurtan,gelişmiş olabilir dedi anlamadım yaa
Doktorlar nedense ovülasyon testlerine pek itibar etmiyorlar. Sen ona kafanı takma şimdi. İkisi de aynı koyulukta çıktığında yumurta çatlamak üzere demek. Çatladığında da LH hormonu giderek düşer. Testinde de bu yüzden silik çizgi çıkar. Yani çatladığını oradan anlıyoruz. O günü değerlendirdiysen sabırla bekle Rabbim sana pozitifi göstersin inşaAllah🤲🏼

Doktorlar nedense ovülasyon testlerine pek itibar etmiyorlar. Sen ona kafanı takma şimdi. İkisi de aynı koyulukta çıktığında yumurta çatlamak üzere demek. Çatladığında da LH hormonu giderek düşer. Testinde de bu yüzden silik çizgi çıkar. Yani çatladığını oradan anlıyoruz. O günü değerlendirdiysen sabırla bekle Rabbim sana pozitifi göstersin inşaAllah🤲🏼
amiiiiin canım, sence çatlamış mıdır testlere göre

Ilk foto dün Adet 17.gün
Diğer fotoda bugünki ovulasyon testim 18.gün .. Size pozitif miydi ? Adetlerim duzensizdir Pcos var ama bu ay Metformin basladim ve ilk defa bu kadsr erken ovulasyon gördum. TAkvimr gore Cumartesi ovulasyon günü gosteriyor.. Sizce testlere devam etmelimiyim ? Bugunlerde degerlendirme olmalı mı ? Kusura bakmayin cok anlayamadigim icin soruyorum

Eklentiler

• 1000039962.webp
    1000039962.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 23
  • 1000040032.webp
    1000040032.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 19
Back
X