Ovülasyon testi derdi

Pamukprensali

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2016
3.758
2.084
133
Kızlar ovülasyon testi yapıyorum bugün bayağı silik çıktı 21. Günüm 14. Günden beri yapıyorum gebe kalsaydım hep koyu mu çıkardı bu testler

Kızlar ovülasyon testi yapıyorum bugün bayağı silik çıktı 21. Günüm 14. Günden beri yapıyorum gebe kalsaydım hep koyu mu çıkardı bu testler
14.gunden degilde adet bitiminden bi kaç gun sonra baslasaydn kimisi erken kimisi 14. gunde kimiside adete yakin yumurtlyrms.o yüzden belki kacirmis olablrsn.ovu testleri gebeligi de gosteryms ama adete iki gun kala mesela yada adet gunu c ve t cizgisi ikiside ayni renk olunca suphe oluyoms canim.insallah varde

Canım 7 aylık bebeğimi tam 4 ay önce kaybettim bi deniyim dedim ovülasyon testini yapıyorum bakıyorum çok hafif çizgi var tam atıcam biraz zaman geçiyor koyulaşıyor kafam karışıyor

Eklentiler

• Screenshot_20170223-183826.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 87
En üsttekini dün yaptım alttakini bugün başta böyle oldu yarım saat sonra çöpe atayım dedim bi baktım böyle

En üsttekini dün yaptım alttakini bugün başta böyle oldu yarım saat sonra çöpe atayım dedim bi baktım böyle
basin sağolsun canim gecmis olsun
sen bi dr a gorun yumurta takibi iste dr dan.tam net tarihler cikar.cok garip gercektn yok olmasi.yada baska marka al.bide ovu testleri cok garip zaten.bir gun arayla ilsiki koyun hem kacirmazsm hem kolay olur.uğraşma kizardimi kızarmadi mo diye

Cnm çizgim kaybolmadı yarım saat sonra silik çizgi koyu oldu

bugun yaptiysan sen bu geceden basla degerlendirmeye yarinida degerlndr.zaten erkegn spermi kadinin vucunda 3 gun yasiyrms insallah tutar canim.saglikla alirsn kucagna
Geçersiz değil mi sonradan çıkması yumurtlamam bitmiş sanırım o zaman bugün adetimın 21. Günü ovülasyon ile gebelik öğrenenler oluyor ya hanile değilimdir değil mi başta çok silik çıktı

hemen kirmizi olsaydo bi ihtimal olablrdi.sen yinede adet olmadn umudunu yitrme canim bende kimyasal gebelk gecrdm ocakta.38.gun adet oldum o gune kadr hep tekrar hamile miym diye yedim kendmi ama kismet baska bi aya kaldi.gec olsun sagliklisi olsun saglikla alalim kucagmza.adete bir iki gun kalada normal bi gebelk testi yap icin rahat etsin insallah vardr canim

Ovulasyon testiyle gebelik anlaşılmıyor. Tamamen vücudunuzdaki hormon yoğunluğuyla alakalı.
Mesela...
Son hafta hep pozitif gördüğümde hamileydim
Son hafta hep pozitif gördüğümde sonunda adet gördüm hamile değildim
Son hafta pozitif gördüğümde yumurtam çatlamamış kiste dönmüş
Kafasına göre takılan lh hormonunuzun keyfine bağlı bir durum.

Kızlar 3tl lik gebelik testi yaptım adetime 4gün var daha silik cizgi var gibi ne diyosunuz ay heyecanlandım

Eklentiler

• IMG_8427.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…