- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi Pamukprensali
Kızlar ovülasyon testi yapıyorum bugün bayağı silik çıktı 21. Günüm 14. Günden beri yapıyorum gebe kalsaydım hep koyu mu çıkardı bu testler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14.gunden degilde adet bitiminden bi kaç gun sonra baslasaydn kimisi erken kimisi 14. gunde kimiside adete yakin yumurtlyrms.o yüzden belki kacirmis olablrsn.ovu testleri gebeligi de gosteryms ama adete iki gun kala mesela yada adet gunu c ve t cizgisi ikiside ayni renk olunca suphe oluyoms canim.insallah vardeKızlar ovülasyon testi yapıyorum bugün bayağı silik çıktı 21. Günüm 14. Günden beri yapıyorum gebe kalsaydım hep koyu mu çıkardı bu testler
Canım 7 aylık bebeğimi tam 4 ay önce kaybettim bi deniyim dedim ovülasyon testini yapıyorum bakıyorum çok hafif çizgi var tam atıcam biraz zaman geçiyor koyulaşıyor kafam karışıyor14.gunden degilde adet bitiminden bi kaç gun sonra baslasaydn kimisi erken kimisi 14. gunde kimiside adete yakin yumurtlyrms.o yüzden belki kacirmis olablrsn.ovu testleri gebeligi de gosteryms ama adete iki gun kala mesela yada adet gunu c ve t cizgisi ikiside ayni renk olunca suphe oluyoms canim.insallah varde
basin sağolsun canim gecmis olsunEn üsttekini dün yaptım alttakini bugün başta böyle oldu yarım saat sonra çöpe atayım dedim bi baktım böyle
bak bu biraz daha kirmizi yarini obur gunu degerlerndr sen yinedeBir fikEki Görüntüle 1958180 rin var mı cnm
Cnm çizgim kaybolmadı yarım saat sonra silik çizgi koyu oldubasin sağolsun canim gecmis olsun
sen bi dr a gorun yumurta takibi iste dr dan.tam net tarihler cikar.cok garip gercektn yok olmasi.yada baska marka al.bide ovu testleri cok garip zaten.bir gun arayla ilsiki koyun hem kacirmazsm hem kolay olur.uğraşma kizardimi kızarmadi mo diye
Tatlım en son tekli attığım foto o ikili attığım çızgisi belirgin olmayan test sonradan böyle oldubak bu biraz daha kirmizi yarini obur gunu degerlerndr sen yinede
hmm dura dura koyulasmis olabilir.ilk 5 ila 20 dk arasindaki sonuclar kabul ediliyo.ben yok oldu sandim.Cnm çizgim kaybolmadı yarım saat sonra silik çizgi koyu oldu
bugun yaptiysan sen bu geceden basla degerlendirmeye yarinida degerlndr.zaten erkegn spermi kadinin vucunda 3 gun yasiyrms insallah tutar canim.saglikla alirsn kucagnaTatlım en son tekli attığım foto o ikili attığım çızgisi belirgin olmayan test sonradan böyle oldu
Geçersiz değil mi sonradan çıkması yumurtlamam bitmiş sanırım o zaman bugün adetimın 21. Günü ovülasyon ile gebelik öğrenenler oluyor ya hanile değilimdir değil mi başta çok silik çıktıbugun yaptiysan sen bu geceden basla degerlendirmeye yarinida degerlndr.zaten erkegn spermi kadinin vucunda 3 gun yasiyrms insallah tutar canim.saglikla alirsn kucagna
hemen kirmizi olsaydo bi ihtimal olablrdi.sen yinede adet olmadn umudunu yitrme canim bende kimyasal gebelk gecrdm ocakta.38.gun adet oldum o gune kadr hep tekrar hamile miym diye yedim kendmi ama kismet baska bi aya kaldi.gec olsun sagliklisi olsun saglikla alalim kucagmza.adete bir iki gun kalada normal bi gebelk testi yap icin rahat etsin insallah vardr canimGeçersiz değil mi sonradan çıkması yumurtlamam bitmiş sanırım o zaman bugün adetimın 21. Günü ovülasyon ile gebelik öğrenenler oluyor ya hanile değilimdir değil mi başta çok silik çıktı
Hamile kaldınız mı merak ettimGeçersiz değil mi sonradan çıkması yumurtlamam bitmiş sanırım o zaman bugün adetimın 21. Günü ovülasyon ile gebelik öğrenenler oluyor ya hanile değilimdir değil mi başta çok silik çıktı
Maalesef hâlâ kalmadım doktorda femara ovitrelle yaptım 3 ay ama olmadıHamile kaldınız mı merak ettim
Galiba hamilesin canımKızlar 3tl lik gebelik testi yaptım adetime 4gün var daha silik cizgi var gibi ne diyosunuz ay heyecanlandım