ovulasyon testi devam etmeli miyim

afraima

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
1.577
504
323
Merhabalar. ovulasyon testi yaptım resimdeki gibi çıktı, daha devam etmeliyim diymi yapmaya, iyice koyulaşana kadar yapmalıyım sonra zaten silikleştikçe çatlamış demek mi oluyor, ben hala çözemedim de bu testi yorumlamayı yardımcı olursanız sevinirim.
bir de ekstra birşey sormak istiyorum, dğum kontrol hapı kullananda yumurtlama baskılandığı için, bu gibi ovulasyon testlerinde çift çizgi gözükmemesi lazım değil mi?
teşekkür ederim

Eklentiler

• resim.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 60
lütfen bir şey yazın arkadaşlar, özellikle bu doğum kontrol hapını kullanıp, bu gibi testlerde nasıl oluyorda çift çizgi çıkıyor çok merak ediyorum.

Doğum kontrol hapını bırakmadınız mı?

Doğum kontrol hapını bırakmadınız mı?
6 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum, dün ve bugün mide bulantım oldu elimde de ovulasyon testi vardı iki çizgi gördüm resimdeki gibi, ama benim bildiğim bu haplar yumurtlamayı baskılıyorsa, burada nasıl çift çizgi gözüküyor onu anlayamıyorum

Lh hormonu vücutta hep var
2.çizgi olarak silik şekilde hep çıkar zaten
Eğer T çizgisi C çizgisiyle aynı renk veya daha koyu olursa yumurtlama olmuş demektir
Yani şu an yumurtlama değil bu test

Lh hormonu vücutta hep var
2.çizgi olarak silik şekilde hep çıkar zaten
Eğer T çizgisi C çizgisiyle aynı renk veya daha koyu olursa yumurtlama olmuş demektir
Yani şu an yumurtlama değil bu test
anladım teşekkür ederim, yani hap kullanmamış olsaydım koyulaşıncaya kadar devam etmem gerekirdi bu teste, bir de şöyle bi durum var, hap kullanmadan önce, bu testi yaptığımda hiç ikinci çizgi çıkmıyordu hep tek ve silik olarak, o yüzden kafam karışıyor gerçekten, kusuruma bakmayın lütfen.

Est
Evet koyulaşıncaya kadar devam etmeniz gerekiyor
Haptan önce kaç gün denediniz test? Bazı aylar yumurtlama olmayabiliyormuş
Yumurtlama masajı diye bi video var adet bitiminden yumurtlama görene kadar deneyin büyümesini sağlıyormuş etkili diye biliyorum
50 gün yumurtlama göremeyip 51.gün gören insanlar da var
Bu rahim olayları egzanterik zaten akıl almıyor herkeste farklı gibi :)

her gün yapmıştım adetim bittikten sonra başlamıştım yaklaşık 20 gün yaptım ve hep tek çizgiydi. o zamanlar klomende kullanıyordum, hiç olgunlaşma dahil olmamıştı. evet gerçekten çok değişik:) teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için, sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…