Ovulasyon testi dogru zaman..Lutfen arkadaslar

nihayet55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
303
34
48
Merhaba arkadaslar. size acil bi sorum olacak. bu ay ovulasyon testi kullandim, bugun cift koyu cizgimi yani pozitifi yakalaidm, simdi ben bugunmu ilkisye girsem? yoksa hani cizgi soldugunda catlamis demek diye okudum, cizgi soldugundami calissam? kac gundur kocisi yakina burakmiyorum, sizce bugunmu yoksa cizgi solgunlasincami iliskiye girersen shansim daha fazla ?? lutfen cevaplayin

Merhaba arkadaslar. size acil bi sorum olacak. bu ay ovulasyon testi kullandim, bugun cift koyu cizgimi yani pozitifi yakalaidm, simdi ben bugunmu ilkisye girsem? yoksa hani cizgi soldugunda catlamis demek diye okudum, cizgi soldugundami calissam? kac gundur kocisi yakina burakmiyorum, sizce bugunmu yoksa cizgi solgunlasincami iliskiye girersen shansim daha fazla ?? lutfen cevaplayin

hemen kocisini yakala derim ki sperm 2 gün yaşayabiliyor yumurta 24 saat .zaman kaybetme çatlamadan önce olan birlikteliklerden duydugum kadayırla gebelik olayı daha yüksek
sen kendınde agrı falan hıssedıyormusun bugun

hemen kocisini yakala derim ki sperm 2 gün yaşayabiliyor yumurta 24 saat .zaman kaybetme çatlamadan önce olan birlikteliklerden duydugum kadayırla gebelik olayı daha yüksek
sen kendınde agrı falan hıssedıyormusun bugun

canim testim koyuu pozitif yani, simdi bu catlamismi demek? yoksa daha catlayacakmi ? karnimda agrilar var az az yaa..kocisi yakalicamm zaten ))) of kafam cok karistii yaridm et lutfen

panik yapma,daha bu gece çatlayacak yumoşun :9: çift çizgiyi dün gördüysen,muhtemelen bugün öğle saatlerinde pik yapmıştır,yani; t çiczgisi c den daha koyu olmuştur ve şu saatlerde açılmaya başlamıştır t çizgisi...şimdi yapsan yine ikisi aynı koyulukta çıkar...sen bu gece hazırlan ve çağır kocişini yanına :27: ve yarın sabah ya da yarın akşam bi daha olsun derim ben garanti olsun :34:

arkadaslar yokmuu yardimci olacak bana (((((

ovulasyon testiyle ilgili merak ettikleriniz diye 4000 sayfalık paylaşım var,buna benzer bir sürü konu açılıyor ve okuma gereği duymadan pat diye cevap almak isteyenler çıkabiliyor ve kızlar haklı olarak cevap yazmıyorlar...senin için demiyorum tabi belki görmemişsindir...

bu arada 2. çizgi silik çıkınca yum çatlamış demektir ama 24 saat yaşar...

arkadaşım,çatlatma iğnesi olunduğunda mesela 36 saat son rasına ilişki veriyorlar veya aşılama yapıyor dr lar.
ovulasyon testinde pozitifi gördükten sonra çatlıyor yumurta.
ben öğlen 12 gibi ovu testini yapıp pozitifi görmüştüm.akşam da pozitiften az silikti.akşamı değerlendirmiştik :40:

Back
X