hemen kocisini yakala derim ki sperm 2 gün yaşayabiliyor yumurta 24 saat .zaman kaybetme çatlamadan önce olan birlikteliklerden duydugum kadayırla gebelik olayı daha yüksek
sen kendınde agrı falan hıssedıyormusun bugun
hemen kocisini yakala derim ki sperm 2 gün yaşayabiliyor yumurta 24 saat .zaman kaybetme çatlamadan önce olan birlikteliklerden duydugum kadayırla gebelik olayı daha yüksek
sen kendınde agrı falan hıssedıyormusun bugun
canim testim koyuu pozitif yani, simdi bu catlamismi demek? yoksa daha catlayacakmi ? karnimda agrilar var az az yaa..kocisi yakalicamm zaten ))) of kafam cok karistii yaridm et lutfen
panik yapma,daha bu gece çatlayacak yumoşun çift çizgiyi dün gördüysen,muhtemelen bugün öğle saatlerinde pik yapmıştır,yani; t çiczgisi c den daha koyu olmuştur ve şu saatlerde açılmaya başlamıştır t çizgisi...şimdi yapsan yine ikisi aynı koyulukta çıkar...sen bu gece hazırlan ve çağır kocişini yanına ve yarın sabah ya da yarın akşam bi daha olsun derim ben garanti olsun
ovulasyon testiyle ilgili merak ettikleriniz diye 4000 sayfalık paylaşım var,buna benzer bir sürü konu açılıyor ve okuma gereği duymadan pat diye cevap almak isteyenler çıkabiliyor ve kızlar haklı olarak cevap yazmıyorlar...senin için demiyorum tabi belki görmemişsindir...
bu arada 2. çizgi silik çıkınca yum çatlamış demektir ama 24 saat yaşar...
arkadaşım,çatlatma iğnesi olunduğunda mesela 36 saat son rasına ilişki veriyorlar veya aşılama yapıyor dr lar.
ovulasyon testinde pozitifi gördükten sonra çatlıyor yumurta.
ben öğlen 12 gibi ovu testini yapıp pozitifi görmüştüm.akşam da pozitiften az silikti.akşamı değerlendirmiştik