- Konu Sahibi Anatolya20
kızlar benim adet tarihim 18 aralık. ama bu gün yaptığım ovulasyon testi çift çizgi gösterdi. bu geç yumurtlamayı mı gebeliği mi gösterir? elimde gebelik testi yok .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seni umutlandırmak istemem ama hamile olduğunu ovu testi ile öğrenenler var, batın geçsin kan testi yaptır bence ...
inşallah hamilesindir canım, rabbim gönlüne göre versinhay Allah razı olsun senden. sabahtan beri birisi cevap yazsın diye debelenip duruyorum. yarın idrarda bir test yaparım batım geçer se ki inşallah geçer kan testi o zaman yaptırırım. çünkü bulunduğum yerde hastane yok.
inşallah hamilesindir canım, rabbim gönlüne göre versin![]()
canım ben adetime 5 gün kala yapmıştım ovu testini çift çizgi çıkınca gebelik testi yaptım veee silik de olsa 2. çizgiyi görmüştüm yani evet gösterebiliyor... zira ben ovu testi sayesinde öğrendim gebeliğimiinşallah senin de bebişinin habercisidir canım...
Batı'na kaç gün var bende kaybetmeden önceki gebeliğimi ovu testle öğrendim ama geçen ayda yapmıştım ovu test adete 5 kala oda pozitif çıkmıştı ama hamile değildim maalesef hem ümitlen hemde kendini hazırla derim çok kaptırma yani
kızlarrr 1 ayı geçkin süredir ovulasyonda çift çizgi görüyorum. 18 kasımdan beri adet olmadım. 18 kasımda gebelik testi negatif çıktı. 7 gün sonra gene negatif çıktı gebelik testi.ama ovulasyon hala çift çizgi. :26:
Analttığın durum çok ilginç. Doktora sordun mu hiç? merak ettim bende
bütün ilginçlikler beni buluyor zaten. tüp bebek denememde 3 yumurtam varken 2 si de kaybolmuştuama adet oldum şimdi. ovulasyon testinde adetten hemen önce çift çizgiyi görüp hamile olmayan nadir. işte o nadirlerden biri de ben oldum
![]()