Ovulasyon testi gebelik gösterir mi yardım lütfen :(

kendimeinanamiyorum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2022
559
472
33
29
Kızlar selam benim 4 temmuzda ovülasyon testinde pik oldu sonrasında gebelik testi yapmak için 17. Günü bekliyorum ama bu esnada ovülasyon testine devam ediyorum. Bazı belirtilerm var ama çok umutlanmak istemiyorum, ovülasyon testinde de hep baya silik çizgi çıkıyor bugün 15. Gün oldu gebelik olsa ovülasyonda da koyu mu çıkardı bi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi :((

Gecen sene regl gunume kadar yaptım kopkoyuydu hatta instagramda paylasmıstım ovulasyon testi ile ilgili tecrubesı olan kısılerle gebelik bu demıslerdı akşam adet olmustum o yuzden bana gore guvenılırlıgı yok

Merhaba,
Bu testler idrarda belirli proteinleri ölçüyorlar. Ovülasyon için ölçülen proteinin yapısı gebelikte bakılan proteine benzediğinden bazen ovülasyon testleri gebeliği gösterebilirler fakat yaygın ve kabul edilmiş kullanımları bu değildir. Kendinizi üzüp sıkacağınıza, fazladan birkaç gebelik testi alın (kendimden beklemenin bazen ne kadar dayanılmaz olabileceğini biliyorum). Siliklik vs ye bakarak ovülasyon testinizi gebelik testi olarak yorumlarsanız yanılırsınız.

Kopkoyu oluyor ovülasyon testi regl gününde.

Gebelik varsa mı yani, bazı kaynaklarda ovulasyon testi lh hormonuna çok spesifik değilse koyu olabiliyormuş ama sadece lh hormonuna spesifikse olmayabiliyor diye okudum bilemedim de insan heyecanla bekleyince umutlansa mı umutlanmasa mı bilemiyor :/ teşekkürler cevabınıza 💐

Gecen sene regl gunume kadar yaptım kopkoyuydu hatta instagramda paylasmıstım ovulasyon testi ile ilgili tecrubesı olan kısılerle gebelik bu demıslerdı akşam adet olmustum o yuzden bana gore guvenılırlıgı yok

Evet çoğu yerde doğru sonuç vermez yazıyor, inşallah bekleyen herkese tez vakitte hayırla nasip etsin Allah 💐 teşekkürler cevabınız için

Merhaba,
Bu testler idrarda belirli proteinleri ölçüyorlar. Ovülasyon için ölçülen proteinin yapısı gebelikte bakılan proteine benzediğinden bazen ovülasyon testleri gebeliği gösterebilirler fakat yaygın ve kabul edilmiş kullanımları bu değildir. Kendinizi üzüp sıkacağınıza, fazladan birkaç gebelik testi alın (kendimden beklemenin bazen ne kadar dayanılmaz olabileceğini biliyorum). Siliklik vs ye bakarak ovülasyon testinizi gebelik testi olarak yorumlarsanız yanılırsınız.

haklısınız iki proteini iyi ayırt edemiyomuş bazı testler o zaman koyu çıkıyormuş ama bazıları da ayırt ediyormuş onlarda da çıkmıyormuş. Eşim burda değil onun gelmesini bekliyorum bakalım inşallah çarşamba günü müjdeli haber verebilirim ona 💐💐 çok teşekkürler cevabınız için

Back
X