Ovulasyon testi hakkında

Ceren1ce

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2020
68
25
38
33
Hanımlar merhaba,ben Ovulasyon testi kullanıyorum bu ay 5-6-7 mayıs tarihlerinde test çubuğum çift çizgi T daha koyuydu doktorum da 20 mm yumurtam olduğunu çatlamak üzere olduğunu söylemişti. Bende o günleri değerlendirdim 8 mayısta T silikleşince bıraktım değerlendirmeyi. Dün yani 11 mayısta elimde kalan çubuğu da kullanıp atayım dedim bir baktım çift çizgi :/ bugün yeniden aynı saatte testi yaptım bugün de çift çizgi. Sizce sebebi nedir?

Dünkü testte problem vardı sanırım bugün yine çift çizgi

Gebelik olabilir ya da 2. Kere yumurtluyorsun bazı aylar oluyor ikisi de dölllenirse cift yumurta ikizi oluyor degerlendir😊
Teşekkür ederim :) inşallah gebeliktir regl olmama 1 hafta kaldı bekliyorum :( doktor bir tane 20 mm kaliteli görünen yumurtam olduğunu söyledi ondan şaşırdım iki yumurta var demediydi günlerdir çift çizgi çıkıyor ama gebelik olabilir diyorsunuz yani değil mi çok mutlu oluyorum :)

Teşekkür ederim :) inşallah gebeliktir regl olmama 1 hafta kaldı bekliyorum :KK43: doktor bir tane 20 mm kaliteli görünen yumurtam olduğunu söyledi ondan şaşırdım iki yumurta var demediydi günlerdir çift çizgi çıkıyor ama gebelik olabilir diyorsunuz yani değil mi çok mutlu oluyorum :)
Inşallah canım müjdelerini bekliyoruz gebelik de olabilir geçen ay bende yaşamıştım aynısı yumurtlama günüm geçmişti adete 1 hafta kala aynı akıntı belirtiler oldu ve heyecanlanmıştım hic yaşamamıştım 😊 ama 2. Kere yumurtladım sanırım gebelik olmamıştı o yüzden sen de degerlendir bugünleri bir sinyal belki de sana 🥰

Canımmm cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Bu kadar kısa sürede mümkün müdür diyorsun? Sence idrar testi yapayım mı?
Adet günün geçtikten sonra yaparsan daha iyi olur canım ama adete yakın ardarda ovulasyonda çift çizgi çıkması hamile olabileceğin anlama geliyor

Inşallah canım müjdelerini bekliyoruz gebelik de olabilir geçen ay bende yaşamıştım aynısı yumurtlama günüm geçmişti adete 1 hafta kala aynı akıntı belirtiler oldu ve heyecanlanmıştım hic yaşamamıştım 😊 ama 2. Kere yumurtladım sanırım gebelik olmamıştı o yüzden sen de degerlendir bugünleri bir sinyal belki de sana 🥰
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bizimde kucağımızı doldurur tez vakitte :) çok teşekkür ederim umarım gebeliktir mutlaka yazarım sağolun :)

Adet günün geçtikten sonra yaparsan daha iyi olur canım ama adete yakın ardarda ovulasyonda çift çizgi çıkması hamile olabileceğin anlama geliyor
İnşşallahh inşallaahh :) çok teşekkür ederim inşallah bu yükselişin inişi olmaz 😃 baya umutlandım hayırlısı 😄

Back
X