Ovülasyon testi hakkında

dnzblt06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2023
101
30
28
31
T çizgisi C kadar koyu değil evet. Tam koyulaşmayı yakalayamamış olabilirim 🤔 Böyle olup gebe kalan var mı ?

Eklentiler

• IMG_8061.webp
    IMG_8061.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 41
T çizgisi C kadar koyu değil evet. Tam koyulaşmayı yakalayamamış olabilirim 🤔 Böyle olup gebe kalan var mı ?
Benimde testlerim bu şekildeydi tam kopkoyu çıkmamıştı ama şükür tuttu🤗sizin 9. Gün bi tık daha koyu gibi inşallah tutar bence test yapmaya devam edin daha koyu bir gün yakalarsanız değerlendirirsiniz🥰

Eklentiler

• IMG20230621094138.webp
    IMG20230621094138.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 38
Teşekkür ederim inşallah 🙏 geçen defa da siz yazmıştınız sağ olun🌸. O zaman tutmadı benim umarım bu defa olur 🙏😍

Teşekkür ederim inşallah 🙏 geçen defa da siz yazmıştınız sağ olun🌸. O zaman tutmadı benim umarım bu defa olur 🙏😍
Aaa bende kullanıcı adı bana bi tanıdık geldi diyordumm yanlış hatırladıysam diye yardımcı olmak istedim🤭🤭geçen ay tutmamasına çok üzüldüm canım senin için dua edicem inşallah bu sefer yüzün güler 🤗💜

Aaa bende kullanıcı adı bana bi tanıdık geldi diyordumm yanlış hatırladıysam diye yardımcı olmak istedim🤭🤭geçen ay tutmamasına çok üzüldüm canım senin için dua edicem inşallah bu sefer yüzün güler 🤗💜
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim 🌸😍😘🙏 amin 🤲🏻

Back
X