- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pozitif çıkarsa gösterir diyenler var.. ama sizinki pozitif çıkmamış zatenKizlar ovulasyon testi hamileliği gosterirmi? Bat 9 mayis
pozitif çıkarsa gösterir diyenler var.. ama sizinki pozitif çıkmamış zaten
yumurtlama gününden sonra da silik çıkar zaten ovulasyon testleriSilik cikmasi etkilemiyordu acaba sonuçta yumurtlama gününü atlattim 9 mayis adet tarihim
Hayir ben daha önce yaptim tek cizgiydi çift çizgiden sonra ilk defa silik cikti bendeyumurtlama gününden sonra da silik çıkar zaten ovulasyon testleri
ilginç. çünkü daima silik çıkar yani ovulasyon testleriHayir ben daha önce yaptim tek cizgiydi çift çizgiden sonra ilk defa silik cikti bende
Anladim canim daha önce gebelik testi yaptim silinti simdi tekrar yaptim negatif bidahaki aya kaldi yani TESK.ediyorumGebelik varsa adet tarihinde de pozitif çıkar ovulasyon testleri.
Ama siliklik durumu ovulasyon testinde direk negatif demek.
Bekleyip gebelik testi yaptırmak daha sağlıklı. Hatta bir kaç gün geçince...
Saol canim beraberinde gebelikte yaptim negatif zatenilginç. çünkü daima silik çıkar yani ovulasyon testleri
Anladim canim daha önce gebelik testi yaptim silinti simdi tekrar yaptim negatif bidahaki aya kaldi yani TESK.ediyorum
Anladım canim inş bnmde öyle olur çok zor görünen bir çizgi var ama günümü bekleyeyim eniyisiBir daha ki aya kaldı diye düşünme.
3 gün kala benim de negatifti. Sonra 3 gün geçince yaptım net pozitif.
Canim testini atayim bi bakarmisinBir daha ki aya kaldı diye düşünme.
3 gün kala benim de negatifti. Sonra 3 gün geçince yaptım net pozitif.
ilginç. çünkü daima silik çıkar yani ovulasyon testleri
Canim testini atayim bi bakarmisin
pozitif görünüyorTuğba sence gebelik testim pozitif mi?
Valla inanamiyorum tatlim sak gibi geliyor her an yok olacak saniyorum 40 kişiye sordum belki :)Hamilesinnnn  daha seni nasıl inandırcam bilmiyorum kan ver tatlım![]()
![]()
Arkadaslar 12 13 günler yumurtlama günümdü. ..14 üncü gün tekrar ovu testi yaptim silik hatta yok denecek kadardi..16.gün tekrar yaptim resimde de goruldugu gibi yine aynı şekilde yok gibiydi ikinci çizgi ..Bugün yani 19.gün tekrar yaptım ki sonuç çok net kırmızı çıktı resimde de belli..adetime 8 gün kadar var sizce olabilir mi gebelik ?