ovulasyon testi hamilelik

yagmuryildirim89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
434
247
33
Bir sürü paylaşım gördüm ovulasyon testi adetine yakın çift çizgi gösterirse gebesindir diye. Geçen ay aynısı oldu ikisi de kopkoyu çift çizgiydi. Hatta hiç şaşmayan adetim 3 gün gecikti. Ama gayet adet oldum yani. Emin olmadığımız şeyleri yazmayalım lütfen :(

2 3 gun kala benimde hep koyu cikar ama son gun siliklesir ve hasta olurum. Ama takip ettigim kadariyla son gün olmaya yakin cok.koyu cikanlar hep hamile çıktılar hiç şaşımadı. Ha kimyasal olup düşer onu bilemem ama.sonucta hamilelik vardi hepsinde. Birde biraz koyu cikinca hemen umitleniyorlar. Hamilelerinki nerdeyse c nin.iki kati koyulukta cikiyor hep. Daha silikleri dikkate almamak lazim.
T de cok.koyu diyorlar resim koy diyoruz bi bakiyorum az koyu. Buda heveslenip uzulmeye sebep oluyor ne yazikki..

Kızlar adete yakın koyu cokıyorsa o günleri degerlendirin belkide adete yakın yumurtluyrsunuz

Yuzde yuz kesinligi yok ama ben ovulasyon testiyle ogrendim. Ovulasyon testiyle yumurtlama disinda koyu cizgi gormedim. Surekli iki cizgi koyu renk cikan birsey degil. Adetten oncede ikisi kopkoyuydu belirgindi. Hamilelik testinde silik cizgi vardi silik ama netti. Daha once hamile olmadigim zaman adetime yakin yaptigimda negatif cikiyordu. Adettdn once yumurtlamisda olabilirdin kimyasal gebelikte olabilir. Bu gebeligimde adetten bir hafta once yumurtladim. Adet oldum ikinci adet dongum olmayinca mide bulantisi olunca testle cikti.

2 3 gun kala benimde hep koyu cikar ama son gun siliklesir ve hasta olurum. Ama takip ettigim kadariyla son gün olmaya yakin cok.koyu cikanlar hep hamile çıktılar hiç şaşımadı. Ha kimyasal olup düşer onu bilemem ama.sonucta hamilelik vardi hepsinde. Birde biraz koyu cikinca hemen umitleniyorlar. Hamilelerinki nerdeyse c nin.iki kati koyulukta cikiyor hep. Daha silikleri dikkate almamak lazim.
T de cok.koyu diyorlar resim koy diyoruz bi bakiyorum az koyu. Buda heveslenip uzulmeye sebep oluyor ne yazikki..
Kimyasal oldugunu nasil anliyosunuz

Bende yuzde yuz diyemem ama ovulasyon testinde iki cizgi koyu görünce hamile oldugumu anladim ...cunku yumurtlama gunu bile test o kadar koyu degildi ..

Bizim spermlerde sıkıntı var. Eğer kimyasal yaşadıysam bu umut var mı demek oluyor? Çünkü adet günümde ovu testi ikisi de kopkoyuydu adetim gecikti ve o ay sürekli midem bulandı bir şey yiyemedim

Ben ilk defa kullanacam arkadaşlar acaba ben 10. Gun basladim testleri yapmaya 2 cizgi goruyorum ama 2. Cizgi silik arkadaslar. O dgerinden daha koyu oldugunda mi denemek lazm acaba yardimci olurmusunuz

Kızlar adetim 15gün geçti test negatif ovu testi aldım bugün meraktan yaptım sonuç bu acaba daha yeni mi yumurtlucam yoksa geç döllenme falanmı bilemedim

Testim bu

Eklentiler

• IMG_1762.webp
    IMG_1762.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 916
Back
X