Ovulasyon testi hepnegatif

Ovulasyon teti hep negatif cikarsa o ay yumurtlamadim mi demek.yumurtlama takvimine gore yumurtlama donemindeyim ama ovulasyon testi negatif. Yani bu ay yumurtlamamis mi oluyorum bu ay da mi hamilelik yok

Ovulasyon teti hep negatif cikarsa o ay yumurtlamadim mi demek.yumurtlama takvimine gore yumurtlama donemindeyim ama ovulasyon testi negatif. Yani bu ay yumurtlamamis mi oluyorum bu ay da mi hamilelik yok
Valla bende de ayni oldu ben biraktim. Ayni soruyu bende dusunuyorum. Arkadaslar aydinlatirmisiniz bizi?

Takvimi baz almayın o yanılıyor tahmin ediyor sadece ovulasyon testlerinin yanılacağını sanmam geç yumurtluyor olabilirsiniz bırakmayın bence peki ovulasyon belirtiniz yok mu ağrı akıntı ruhsal değişim gibi

Yaa yumurtlama gununden sonra dollenme olursa acaba ovulasyon testi negatif mi gosterir.. Ben hergunn yapmadim o testleri pazar pazartesi yaptim bide bugun yaptim hep negatif sali ve carsamba gunu test yapmadim ama o gun de iliski oldu. Acaba diyom dollenme oldu da ondan mi negatif gosteririyor

Kacirmis olmamimkansiz gibi cunku 7.gun 8.gun test yaptim 23 yada 25 gunde bir oluyorum

Adetinizin 10 gunu baslicaksiniz her gun ayni saatte yapmaniz gerekiyor. Isteyen sabah aksamda yapabilir. Pozitifi yakaladiktan sonra 24 saat icinde yumurtluyorsunuz.

Canim o testte sadrce bir gun pozitif cikar LH in pik yaptigi gun.bi arkadas demis gec yumurtlama diye dogru diyo bende kullandim ve adetin 18 inci gunu pozitif cikti.gec yumurtlama yani tutarmi tutmazmi bilemem hayirlisi olsun kendi adima ve sizler adina.kac gunde bir adet oluyorsun kesin biliyormusun ovulasyon zamanlarini.aslinda gec yumurtlamada olmuyo. Ben 34 gunde bir falan oluyorum normal olarak 18. Gunlerde oluyo yumurtlamam.

Tesekkur ederim... O zamn yapmadigin iki gun icinde olmus olabilir..

İlk defa yapıyorum ne zaman ilişki olmalı sizce

Eklentiler

• 20160904_202702.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 402
ovülasyon testi yapan arkadaşlar size sorum olacaktı.
her ay aynı tarihte mi yumurtladınız acaba? ben geçen ay 20. gün yumurtladım bu ay ise yakalayamadım koyu çizgiyi neden acaba var mı bilgisi olan????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…