Valla bende de ayni oldu ben biraktim. Ayni soruyu bende dusunuyorum. Arkadaslar aydinlatirmisiniz bizi?Ovulasyon teti hep negatif cikarsa o ay yumurtlamadim mi demek.yumurtlama takvimine gore yumurtlama donemindeyim ama ovulasyon testi negatif. Yani bu ay yumurtlamamis mi oluyorum bu ay da mi hamilelik yok
Canim o testte sadrce bir gun pozitif cikar LH in pik yaptigi gun.bi arkadas demis gec yumurtlama diye dogru diyo bende kullandim ve adetin 18 inci gunu pozitif cikti.gec yumurtlama yani tutarmi tutmazmi bilemem hayirlisi olsun kendi adima ve sizler adina.kac gunde bir adet oluyorsun kesin biliyormusun ovulasyon zamanlarini.aslinda gec yumurtlamada olmuyo. Ben 34 gunde bir falan oluyorum normal olarak 18. Gunlerde oluyo yumurtlamam.Ovulasyon teti hep negatif cikarsa o ay yumurtlamadim mi demek.yumurtlama takvimine gore yumurtlama donemindeyim ama ovulasyon testi negatif. Yani bu ay yumurtlamamis mi oluyorum bu ay da mi hamilelik yok
Tesekkur ederim... O zamn yapmadigin iki gun icinde olmus olabilir..Canim o testte sadrce bir gun pozitif cikar LH in pik yaptigi gun.bi arkadas demis gec yumurtlama diye dogru diyo bende kullandim ve adetin 18 inci gunu pozitif cikti.gec yumurtlama yani tutarmi tutmazmi bilemem hayirlisi olsun kendi adima ve sizler adina.kac gunde bir adet oluyorsun kesin biliyormusun ovulasyon zamanlarini.aslinda gec yumurtlamada olmuyo. Ben 34 gunde bir falan oluyorum normal olarak 18. Gunlerde oluyo yumurtlamam.
Canim 4 unde lh en yuksek yani 24-36 saat icinde (belki daha erken belki daha gec )yumurta catlicak. Ona gore gecikmeİlk defa yapıyorum ne zaman ilişki olmalı sizce
Biraz gec cevap verdim ama sabah dene mümkünse spermlerin sabahlari en kaliteli vaktiİlk defa yapıyorum ne zaman ilişki olmalı sizce
Hadi ya bu sabah olmadı dün sabah olmuştu inş kacirmamisimdr bu akşamda çalışmalara devm ederm gene :)Biraz gec cevap verdim ama sabah dene mümkünse spermlerin sabahlari en kaliteli vakti
Hadi insallah bende bir haftaya kadar adet olcam ama velkide olmam bi kac belirti var ama emin degilimHadi ya bu sabah olmadı dün sabah olmuştu inş kacirmamisimdr bu akşamda çalışmalara devm ederm gene :)
Ay inşallah hamilesndr adet olmazsn kasiklarinmi agryo cnmHadi insallah bende bir haftaya kadar adet olcam ama velkide olmam bi kac belirti var ama emin degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?