Ovülasyon Testi hk;

busraninprofili

🌈
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2022
72
46
8
İstanbul 📍
Merhaba arkadaşlar,
10 aylık evliyim ve bu ay gebelik planlamaya başladık. 5 Temmuz adetim başladı ve 9 Temmuz bitti.
Ondan sonra gün aşırı (2 günde 1 ) ilişki yaşandı.
Adetimin 14.günü ovülasyon testi yaptım 2.çizgi silik çıktı.
15.günü de silik çıktı.
16.gün ise ikinci çizgi hiç çıkmadı. Ben bugun 17.günündeyim ama bende hala yumurtlama belirtisi yok. Bu arada adet döngüm 30-32 arası değişiyor. Sizce yumurtlama önce olmuş mudur? olduysa hiç hissetmedim normalde hep anlarım.
Yoksa geç ovülasyon olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar,
10 aylık evliyim ve bu ay gebelik planlamaya başladık. 5 Temmuz adetim başladı ve 9 Temmuz bitti.
Ondan sonra gün aşırı (2 günde 1 ) ilişki yaşandı.
Adetimin 14.günü ovülasyon testi yaptım 2.çizgi silik çıktı.
15.günü de silik çıktı.
16.gün ise ikinci çizgi hiç çıkmadı. Ben bugun 17.günündeyim ama bende hala yumurtlama belirtisi yok. Bu arada adet döngüm 30-32 arası değişiyor. Sizce yumurtlama önce olmuş mudur? olduysa hiç hissetmedim normalde hep anlarım.
Yoksa geç ovülasyon olabilir mi?
bunu tam yakalayabilmeniz için adetten sonra testlere başlamanız lazım , pik günü geçirmiş olabilirsiniz. umarım hamilesinizdir, değilseniz adetten bittikten 2-3 gün sonra testlere başlayın :)

öncelikle yanıtın için teşekkürler :) ama ben hiç yumurtlama belirtisi yaşamadım. acaba yumurtlamadım mı?
bunu tam yakalayabilmeniz için adetten sonra testlere başlamanız lazım , pik günü geçirmiş olabilirsiniz. umarım hamilesinizdir, değilseniz adetten bittikten 2-3 gün sonra testlere başlayın :)

öncelikle yanıtın için teşekkürler :) ama ben hiç yumurtlama belirtisi yaşamadım. acaba yumurtlamadım mı?
rica ederim :) ben iki aydır takip ediyorum geçen ay çok hissetmiştim bu ay belirtileri hiç hissetmedim ama pik ve çatlamayı gördüm testlerde, değişiyor sanırım :)

rica ederim :) ben iki aydır takip ediyorum geçen ay çok hissetmiştim bu ay belirtileri hiç hissetmedim ama pik ve çatlamayı gördüm testlerde, değişiyor sanırım :)
EC0C6BAA-5ABE-4978-BCC6-902B37F02D38.webp
Merhaba kızlar, benim ovulyasyon testime bakar mısınız😌bu gün 5ci testimi yapdım, adetimin 14cü günü acaba çatladı mı yumurtam🤔bilgisi olan bana yol göstersin ilk kez ovulyasyon testi deniyorum🙈adetim düzensiz

Eki Görüntüle 3101528 Merhaba kızlar, benim ovulyasyon testime bakar mısınız😌bu gün 5ci testimi yapdım, adetimin 14cü günü acaba çatladı mı yumurtam🤔bilgisi olan bana yol göstersin ilk kez ovulyasyon testi deniyorum🙈adetim düzensiz
Çatlamış canım 💓 değerlendir bugünü yarını ama yarin da yap test tam siliklesmemis emin olalim

4.günde pik olmuş canım
Eki Görüntüle 3101528 Merhaba kızlar, benim ovulyasyon testime bakar mısınız😌bu gün 5ci testimi yapdım, adetimin 14cü günü acaba çatladı mı yumurtam🤔bilgisi olan bana yol göstersin ilk kez ovulyasyon testi deniyorum🙈adetim düzensiz
meraba 4.günde pik olmuş gibi, umarım değerlendirmişsindir ve sonuç güzel olur:) ben de bu ay başladım çalışmalaa:) erken yumurtluyorum ben adetimin 8.günü bugün koyuya yaklastı ovulasyon testlerim. başldık çalışmalara umarım kız olur:)

4.günde pik olmuş canım

meraba 4.günde pik olmuş gibi, umarım değerlendirmişsindir ve sonuç güzel olur:) ben de bu ay başladım çalışmalaa:) erken yumurtluyorum ben adetimin 8.günü bugün koyuya yaklastı ovulasyon testlerim. başldık çalışmalara umarım kız olur:)
İnşallah canım seninde benimde tutar🥰🤲🏻Fakat benim adetim düzensiz önceki ay 35, ondan önceki ay 32 gün oldu, yani bu testde 14. günü yumurtlama gösteriyor, yani erken olurmu🤔 ben 17-21günleri arası biliyordum hep🙈

Tamam canım, çok teşekkür ederim yanıtladığın için😍🤗🌹yarında test yapacam bakalım ne olacak🙈
Lütfen benide bilgilendirin yumurtladım mı bilgimiyorum sırayla iki gün yaptığım testleri koyuyorum dün yaptığım silik bile çıkmadı bomboştu artık

Eklentiler

• 24EE646C-F77F-47CD-BF99-7E810E36E210.webp
    24EE646C-F77F-47CD-BF99-7E810E36E210.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 78
  • 5E2AB83D-33B0-4812-A67E-05BCA77A382A.webp
    5E2AB83D-33B0-4812-A67E-05BCA77A382A.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 72
Lütfen benide bilgilendirin yumurtladım mı bilgimiyorum sırayla iki gün yaptığım testleri koyuyorum dün yaptığım silik bile çıkmadı bomboştu artık
hergün aynı saatte yapıyo olman testi önemli canım, bu testlerde daha yumurtlama olmamıs yada olmus bitmiş gibi göürünüyo, ikisi de koyu kırmızı çizgi oldugunda ymurtlamıs oluyosun

Çatlamış canım 💓 değerlendir bugünü yarını ama yarin da yap test tam siliklesmemis emin olalim
Ya acaba yumurta catladigi gun iliski gebelik riskini arttirir mi? Mesela birisi sadece catladigi gun ve ondan 3 gun once iliski yasadiysa hamilelik ihtimali ne oluyor? Yumurtlamayi yakalamis mi kacirmis mi oluyor?

Ya acaba yumurta catladigi gun iliski gebelik riskini arttirir mi? Mesela birisi sadece catladigi gun ve ondan 3 gun once iliski yasadiysa hamilelik ihtimali ne oluyor? Yumurtlamayi yakalamis mi kacirmis mi oluyor?
spermin rahimde 72 saate kadar canlı kalabildiği söyleniyor ama yumurta pik günde ve silikleşmeye başladığında ilişkiye girmek şansı arttırır. Çatladığı gün ilişkiye girmek hamile kalmak için önemli tabi, hakkınızda hayırlısı olsun.

Back
X