Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 de çatlamadan 2 gün geçmiş gibi ama olsun inşallah döllenme olurArkadaşlar pik gerceklesmis mi son 3 gun kala yapsbildim reglkin pesi yapamadim esim gorevden geleli de 3 gun oldu degerlendirdik sizce catlama olmus mu? Eki Görüntüle 3218076
Çatlamadan mi birlikte olunmalı sonrası da önemli mi15 de çatlamadan 2 gün geçmiş gibi ama olsun inşallah döllenme olur
Canım çatlamayı gördüğün gün dahil 3 güne kadar değerlendirilmeli. Bak şu sayfayı takip et https://instagram.com/birgebeningunlugu?igshid=YmMyMTA2M2Y aklındaki tüm soruların cevaplarını fazlasıyla alacaksın umarım tez zamanda hayrlı evlatların olurÇatlamadan mi birlikte olunmalı sonrası da önemli mi
Takibe aldım orayı testi de ordan aldımCanım çatlamayı gördüğün gün dahil 3 güne kadar değerlendirilmeli. Bak şu sayfayı takip et https://instagram.com/birgebeningunlugu?igshid=YmMyMTA2M2Y aklındaki tüm soruların cevaplarını fazlasıyla alacaksın umarım tez zamanda hayrlı evlatların olur![]()
çatladığında birlikte olmuş olman gerekliÇatlamadan mi birlikte olunmalı sonrası da önemli mi
Geç mi kalmışım yaniçatladığında birlikte olmuş olman gerekli
mantık şu hayatım yumurta çatladığında tüplerde sperm olması gerek. yoksa başını alıp gidiyor maalesef .yumurta çatladığında kaç ğün ilişkin olmuştu.Geç mi kalmışım yani
13 - 14 martta ilişki oldu birinde çizgi belirgin 2. De Bi tik daha silikmantık şu hayatım yumurta çatladığında tüplerde sperm olması gerek. yoksa başını alıp gidiyor maalesef .yumurta çatladığında kaç ğün ilişkin olmuştu.
ama 15 de de pink olmamış kı13 - 14 martta ilişki oldu birinde çizgi belirgin 2. De Bi tik daha silik
Bende anlamadım demek ki öncesinde pik olmuş ben geç başladım ondan olabilirama 15 de de pink olmamış kı
Olabilir canım olsun sen yine denemişsin ,önümüz de ki ay daha düzenli yaparsın..Bende anlamadım demek ki öncesinde pik olmuş ben geç başladım ondan olabilir
Olabilir canım olsun sen yine denemişsin ,önümüz de ki ay daha düzenli yaparsın..Bende anlamadım demek ki öncesinde pik olmuş ben geç başladım ondan olabilir