Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi için yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Delyee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2021
338
63
28
Arkadaşlar bende kist var 3 cm kadar çikolata diyorlar adetimle 9 günü test yaptım negatif çıktı 10 günü silik 11 günü yine negatif 12 günü silik bugün 13 günü nasıl çıkacak bilmiyorum neden bir öyle bir böyle çıkıyor sizce bilgisi olan var mı lütfen detaylı yazabilir mi birde clifeballibitkisel macun kullandım bir adet sadece 6 gün onu da kist yapar diyorlar ne yapacağımı şaşırdım sizce ne yapayım?

ovulasyon testı hep sılık cızgı cıkarır zaten. Kopkoyu t cizgisi cıktıgında c den koyubya da c ıle aynı renkte o zaman ovulasyon olucak demek. Hep aynı cıkmaz arada koyulasır arada gozukmez o kadar sılık cıkar. Onemlı olan o dedıgım koyulukta olması.

Şu an silik çıkmasının bı anlamı yok mu yani bir silik bir hiç çizgi çıkmamasına anlam veremedim

Şu an silik çıkmasının bı anlamı yok mu yani bir silik bir hiç çizgi çıkmamasına anlam veremedim
Silik t çizgisi hiç bişey ifade etmez aynı koyulukta yada t çizgisinin daha koyu olması lazım c çizgisine göre. Arada lh dalgalanması olur öyle kafana takma stres yumurtayı baskılar

vucutta sureklı bı mıktar lh oldugu ıcın sıfır degıl yani 2. cızgı hep cıkar sadece koyulugu degısebılır. en koyu oldugu zaman onemlı ve sonra sılıklestıgınde oyle gebelık testı gb mınnacık cızgıyı degerlendırmıyoruz

Bu gün ki daha koyu sanki atayım bakar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…