• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ihtiyacı olan

Mblog

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2025
757
211
18
30
Kızlar ankaradayım ovulasyon testine ihtiyacı olan varsa elimde 8 10 tane var

Hayır hayır olur mu öyle şey. Yani tam sayısını hatırlamıyorum elimde kaldılar da işine yarayan birine vereyim dedim 🙂

Hayırlı olsun öncelikle sağlıkla kucağınıza alin 🌸👼🏻 ovu takibi ile mi hamile kaldınız takviye vs kullanıyor muydunuz
Aminnnn Yok canım eşimde ileri hareket sperm sorunu vardı doğal yolla olmadı bizim tüp bebek ile oldu bugün öğrendim kanda. Takviye için prowomen ve promen alabilirsiniz quenzim10 içeriyor içinde b12 den tutun folik asite kadar hepsi var

Aminnnn Yok canım eşimde ileri hareket sperm sorunu vardı doğal yolla olmadı bizim tüp bebek ile oldu bugün öğrendim kanda. Takviye için prowomen ve promen alabilirsiniz quenzim10 içeriyor içinde b12 den tutun folik asite kadar hepsi var
Bu aralar o vitaminleri çok duydum. İncir kuru denedim geçen ay. Bu ay ilk defa ovu takibi yapacağım bakalım daha önce hep takvimden yaptım ama birebir tuttuguna inanmamaya başladım nedense.

Bu aralar o vitaminleri çok duydum. İncir kuru denedim geçen ay. Bu ay ilk defa ovu takibi yapacağım bakalım daha önce hep takvimden yaptım ama birebir tuttuguna inanmamaya başladım nedense.
Yapın mutlaka ben çok pik gördüm de işte meğer derdimiz ayrıymış 🙂

Back
X