Ovülasyon testi ikinci kez koyulaşanlar

PiXiEE

Burası dünya, ne çok kıymetlendirdik...
Pro Üye
Anneler Kulübü
23 Mayıs 2020
8.258
19.028
248
Merhabalar,
Bu ay ovulasyon testimde ilk resimde olduğu gibi ayın 29unu yumurtlama olarak değerlendirdim ve ikinci resimdeki gibi bugün tekrar koyulasmaya başladı. Bu durumu yaşayanlar yada bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi

Eklentiler

• IMG_20200530_193957.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 289
  • IMG_20200603_191123.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 215
Ben bunu yaşamadım ama ovulasyon günümden 14 gün geçmesine rağmen adet olmuyorum (14. günümdeyim) onu araştırırken öğrendim ki bazen LH piki yumurtayı çatlatamıyormuş. Bunu da vücudumuz anlıyormuş ve 2. LH piki gerçekleşiyormuş. Asıl bu günleri değerlendirmek lazımmış.

Bazen de LH koyulaşması adete yakın 5 gün tekrarlayınca hamilelikle de ilgili olabiliyormuş.

Sizin gecikmeniz neden peki ? Hamile misiniz acaba . Bugün yaptım renk yine açılmış .galiba bu test işini beceremedim ben bu ay

Eklentiler

• IMG_20200604_162730.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 200
HAMile olabilir misin acaba ? Belirtilerin var mı

HAMile olabilir misin acaba ? Belirtilerin var mı
Adetime 9-10 gün bir haftadir yaklaşık kasıklarım falan ağrıyor birde İki gündür adet olacakmisim gibi bir his var hafiften ağrı hani ilk baslayacagi zamanlar hafiften bir agri olur ya öyle bir ağrı.goguslerde hassasiyet vs hicbirsey başka

Erken gebelik testi yap istersen. Onlarda kesin sonuç alındığı söyleniyor.

Erken gebelik testi yap istersen. Onlarda kesin sonuç alındığı söyleniyor.
Dün yaptım negatif çıktı ama daha 9-10 gün var çıkmaz diye düşünüyorum dun Sırf meraktan yaptım tertemiz tek çizgi :))) kanda kaç günde belli olur acaba kan versem mı

Dün yaptım negatif çıktı ama daha 9-10 gün var çıkmaz diye düşünüyorum dun Sırf meraktan yaptım tertemiz tek çizgi :))) kanda kaç günde belli olur acaba kan versem mı
Kan da değerler daha erken belli oluyor tabikide. Ya bende çatlamanın 9.günündeyim bende yaptım benim de nefatif çıktı. Dua et kuzum ya

Kan da değerler daha erken belli oluyor tabikide. Ya bende çatlamanın 9.günündeyim bende yaptım benim de nefatif çıktı. Dua et kuzum ya
İnşallah vardır minnak canım Allahim isteyen herkese Nasip etsin inşallah sen test yaptın mı canim ovulasyon

İnşallah vardır minnak canım Allahim isteyen herkese Nasip etsin inşallah sen test yaptın mı canim ovulasyon
Bu ay takibini yaptım.
Çatlamayı 27. Mayısta gördüm. 9.gündeyim ama gebelik testi negatif.... acaba erken mi çok heyecanlıyım :)

Bu ay takibini yaptım.
Çatlamayı 27. Mayısta gördüm. 9.gündeyim ama gebelik testi negatif.... acaba erken mi çok heyecanlıyım :)
Erken canim benimki de erkendi ama dayanamıyoruz işte :) eğer döllenme olduysa zaten 8-9 gün içinde yerleşme oluyormus ylbenim anladığım kadarı ile en az iki hafta belli olmuyor ama adetine 6-7 gün kala ogrenenlerde var umarız biz o şanslı kişilerden oluruz

İşte onyumurtlaya göre değişiyor
Mesela adetin 8 inci günğnde yumurtluyor adete de 5 gün kala öğrenyor o zaman diliminde zaman 14 gün geçmiş oluyor. Ben bu ay çok geç yumurtladım. Ve çok geç çatlama oldu. Adetimin 23.günü çatlama gördüm. Benimki olursa eğer geç döllenme olur. Ana kasık ağrım çok aşırı iğneler bıçaklar giriyor gibi yürürken bile ayağımı atamıorum

Benimde ağrılarım var epey bu ay için ya hamileyim yada ciddi bir şekilde hastayım diyorum hep ortası yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…