Ovulasyon Testi ile Gebelik Anlaşılır mı?

hellobrc

Kitap kurdu🎈
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2020
246
264
53
33
Merhaba hanımlar,
Meraktan çatlıyorum. Adetim 1 gün gecikti gebelik testim olmadığı için bugün ovülasyon testi yaptım. Bir anlam ifade ediyor mu sizce bakar mısınız lütfen 🙏🏼
5F0207FC-8161-480B-84FA-206AEDE01895.webp

Baya koyu çıkmış hamile olabilirsiniz:)

Ağzınız bal yesin uzun zamandır deniyoruz olmadı o yüzden yarına kadar bekleyemeyip forumdan fikir almak istedim rabbim hayırlısını versin inşallah😘

Yarın sabah direk kan verin bence :) Hayırlısı olsun hakkınızda

Hamileymişim ben şokkk😍😍 demek gercekten ovulasyon testi ile gebelik öğreniliyormuş M -Murphy

Yaa hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inş 🤗🤗 burada öyle çok öğrenen oldu canım. Kan mı verdin :)

Yaa hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inş 🤗🤗 burada öyle çok öğrenen oldu canım. Kan mı verdin :)
Kan verdim 202 çıktı bir de idrar testi yaptım ekliyorum

Eklentiler

• C3A2ED5D-33B9-4C32-9BCE-A5F3261245A8.webp
    C3A2ED5D-33B9-4C32-9BCE-A5F3261245A8.webp
    104,6 KB · Görüntüleme: 180
Biz de uzun zamandır denedik olmadı yıkıldık yine denedik umarım en kısa zamanda allah gönlünüze göre verir aminn🙏🏼

Çok sevindim adınıza. Teşekkür ederim amin inş🤲

Biz de uzun zamandır denedik olmadı yıkıldık yine denedik umarım en kısa zamanda allah gönlünüze göre verir aminn🙏🏼
Belirtileri yazabilirmisnz benmde bugün bir gün gecikti ovülasyon testi pik yapmış durumda ama bu ay yumurtlmaya bakmadım pcosluyum yani yumurtlma mıdır bilmiyorum

Belirtileri yazabilirmisnz benmde bugün bir gün gecikti ovülasyon testi pik yapmış durumda ama bu ay yumurtlmaya bakmadım pcosluyum yani yumurtlma mıdır bilmiyorum
Ben tamamen adet belirtileri yaşadım adet oldum sanıyordum sürekli öyle bir kasık ağrısı göğüs hassasiyeti. Göğüs hassasiyetinden ayrımını yapamadım cunku benim her ay adet olacağım zaman cok ağrı oluyordu onun dışında bir belirtim olmadı

Ben tamamen adet belirtileri yaşadım adet oldum sanıyordum sürekli öyle bir kasık ağrısı göğüs hassasiyeti. Göğüs hassasiyetinden ayrımını yapamadım cunku benim her ay adet olacağım zaman cok ağrı oluyordu onun dışında bir belirtim olmadı
Benimde dün adet günümdü ovulasyon testim bugün pik yaptı bugün rahimde batmalar olyor normlde sancı bel ağrısı göğüs hassasiyeti olurdu bu ay olmuyor

Benimde dün adet günümdü ovulasyon testim bugün pik yaptı bugün rahimde batmalar olyor normlde sancı bel ağrısı göğüs hassasiyeti olurdu bu ay olmuyor
Eğer pko varsa yumurtlama da olabilir bence kaçırmayın değerlendirin inşallah en kısa zamanda güzel sonuç alırsınız🙏🏼

Back
X