Ağzınız bal yesin uzun zamandır deniyoruz olmadı o yüzden yarına kadar bekleyemeyip forumdan fikir almak istedim rabbim hayırlısını versin inşallahBaya koyu çıkmış hamile olabilirsiniz:)
Ağzınız bal yesin uzun zamandır deniyoruz olmadı o yüzden yarına kadar bekleyemeyip forumdan fikir almak istedim rabbim hayırlısını versin inşallah
Amin inşallahYarın sabah direk kan verin bence :) Hayırlısı olsun hakkınızda
Merhaba sıvı alımına dikkat ederek mi yaptınız yoksa direk yaptınız mı hiç beklemedenMerhaba hanımlar,
Meraktan çatlıyorum. Adetim 1 gün gecikti gebelik testim olmadığı için bugün ovülasyon testi yaptım. Bir anlam ifade ediyor mu sizce bakar mısınız lütfenEki Görüntüle 2707451
Kan verdim 202 çıktı bir de idrar testi yaptım ekliyorumYaa hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşburada öyle çok öğrenen oldu canım. Kan mı verdin :)
Merhaba, hayır akşam vakti yaptım. Bu sabah tekrar yaptım hastaneye gitmeden yine pik çıktı.Merhaba sıvı alımına dikkat ederek mi yaptınız yoksa direk yaptınız mı hiç beklemeden
Çok tesekkur ederim güzel enerjiniz içinYaa hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşburada öyle çok öğrenen oldu canım. Kan mı verdin :)
Kan verdim 202 çıktı bir de idrar testi yaptım ekliyorum
Biz de uzun zamandır denedik olmadı yıkıldık yine denedik umarım en kısa zamanda allah gönlünüze göre verir aminnNe güzel görünüyor darısı başıma
Biz de uzun zamandır denedik olmadı yıkıldık yine denedik umarım en kısa zamanda allah gönlünüze göre verir aminn
Belirtileri yazabilirmisnz benmde bugün bir gün gecikti ovülasyon testi pik yapmış durumda ama bu ay yumurtlmaya bakmadım pcosluyum yani yumurtlma mıdır bilmiyorumBiz de uzun zamandır denedik olmadı yıkıldık yine denedik umarım en kısa zamanda allah gönlünüze göre verir aminn
Ben tamamen adet belirtileri yaşadım adet oldum sanıyordum sürekli öyle bir kasık ağrısı göğüs hassasiyeti. Göğüs hassasiyetinden ayrımını yapamadım cunku benim her ay adet olacağım zaman cok ağrı oluyordu onun dışında bir belirtim olmadıBelirtileri yazabilirmisnz benmde bugün bir gün gecikti ovülasyon testi pik yapmış durumda ama bu ay yumurtlmaya bakmadım pcosluyum yani yumurtlma mıdır bilmiyorum
Benimde dün adet günümdü ovulasyon testim bugün pik yaptı bugün rahimde batmalar olyor normlde sancı bel ağrısı göğüs hassasiyeti olurdu bu ay olmuyorBen tamamen adet belirtileri yaşadım adet oldum sanıyordum sürekli öyle bir kasık ağrısı göğüs hassasiyeti. Göğüs hassasiyetinden ayrımını yapamadım cunku benim her ay adet olacağım zaman cok ağrı oluyordu onun dışında bir belirtim olmadı
Eğer pko varsa yumurtlama da olabilir bence kaçırmayın değerlendirin inşallah en kısa zamanda güzel sonuç alırsınızBenimde dün adet günümdü ovulasyon testim bugün pik yaptı bugün rahimde batmalar olyor normlde sancı bel ağrısı göğüs hassasiyeti olurdu bu ay olmuyor
Nasip inşallahEğer pko varsa yumurtlama da olabilir bence kaçırmayın değerlendirin inşallah en kısa zamanda güzel sonuç alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?