Ovulasyon testi ile gebelik öğrenen var mı çift çizgi gördüm?

ukteee1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2022
140
34
28
merhaba arkadaşlar evde ovulasyon testi vardı bende deniykm dedim bikac belirti yasadigimdan dolayı ve anında çift çizgi beliriverdi hani haftasonu kan tahlili de yapamıyorum ama gebelik testi alicam yarın için deniycem artık haftaicide kan testi veririm diye düşünüyorum ama benim gibi bu şekilde cikipta gebeliğini öğrenen doğrulayan oldu mu teşekkür ederim simdiden.

Eklentiler

• IMG_20220910_064522.webp
    IMG_20220910_064522.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 125
merhaba arkadaşlar evde ovulasyon testi vardı bende deniykm dedim bikac belirti yasadigimdan dolayı ve anında çift çizgi beliriverdi hani haftasonu kan tahlili de yapamıyorum ama gebelik testi alicam yarın için deniycem artık haftaicide kan testi veririm diye düşünüyorum ama benim gibi bu şekilde cikipta gebeliğini öğrenen doğrulayan oldu mu teşekkür ederim simdiden.
Cnm testte tm görünmüyor c ile t aynı koyulukta mi hatta t daha da köyü olabilir birde adete kaç gün var

Ovulasyon testi her zaman çift çizgi çıkar. Gebelik olduğundan suphelenmemiz için iki çizginin de aynı koyulukta ya da t çizgisinin c çizgisinden daha koyu olması gerekir. Tıpkı yumurtlamada pik yapması gibi. Fotoğrafta görünmüyor çok bulanık, o yüzden siz karar verin gebelikle alakalı mı değil mi.

Back
X