- 14 Ağustos 2022
- 1.024
- 373
- 73
- 30
- Konu Sahibi sedaadeserhan
?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
askim bir sey sorcam sana. regl gününden kaç gün önce ovulasyon testi pozitif oldu? ben bu ay çatlatma iğnesi oldum. iğnenin 5.günü ovulasyon testi negatife döndü. dün yani iğnenin 7.günü tekrar pozitif oldu. gebelik olabilir mi diye düsünüyorum ama henüz teat günüme de 6 gün var
Gebelik testim silik çıktı ama ya adet günüm geçtiyse 2-3 gün geçti koyu mu çıkması gerekirdi acaba ilk idrarla yapmasamda
Adetime üç gün kala koyuydu, adetim bir gun geçtikten sonra test çizgisi kontrol çizgisinden daha da koyuyduaskim bir sey sorcam sana. regl gününden kaç gün önce ovulasyon testi pozitif oldu? ben bu ay çatlatma iğnesi oldum. iğnenin 5.günü ovulasyon testi negatife döndü. dün yani iğnenin 7.günü tekrar pozitif oldu. gebelik olabilir mi diye düsünüyorum ama henüz teat günüme de 6 gün var![]()
Bebek geç tutunmuştur yeni yükseliyodur önemli olan çift çizgi çıkmasıGebelik testim silik çıktı ama ya adet günüm geçtiyse 2-3 gün geçti koyu mu çıkması gerekirdi acaba ilk idrarla yapmasamda
Of inşallah öyledir ya canımBebek geç tutunmuştur yeni yükseliyodur önemli olan çift çizgi
Ben o şekilde öğrendim. Adet günümdü ramazandi sürekli ağrım var adet olmuyordum. Gebelik testi yoktu yumurtlama testi ile baktım kıpkırmızı ertesi gün kan vermiştim gebe olduğumu öğrendim
Benimde ovulasyon koyu gebelik testi silik çıktı canım yaBen o şekilde öğrendim. Adet günümdü ramazandi sürekli ağrım var adet olmuyordum. Gebelik testi yoktu yumurtlama testi ile baktım kıpkırmızı ertesi gün kan vermiştim gebe olduğumu öğrendim![]()
Yüksek ihtimalle hamilesinBenimde ovulasyon koyu gebelik testi silik çıktı canım ya
Yüksek ihtimalle hamilesintestlerin fotoğrafını atsana
![]()
Büyük ihtimal gebesiniz bence yarın kan verin kesin belli olurBenimde ovulasyon koyu gebelik testi silik çıktı canım ya
Gebeliğimi bende 3 gün önce silik çizgiyle öğrendim kan verdim hcg 147 çıktıEki Görüntüle 3418591 Ama gebelik silik çıktı koyu çıkması gerekmiyor muydu canım
Yarın misafirim var canım hazırlık yapıcam çıkamam bugünGebeliğimi bende 3 gün önce silik çizgiyle öğrendim kan verdim hcg 147 çıktıbence yarın bi kan verin
![]()
Canımm beta 450 iken gebelik testim silik ovulasyon testim aynı böyle koyu çıkmıştı hamilesinnnEki Görüntüle 3418591 Ama gebelik silik çıktı koyu çıkması gerekmiyor muydu canım
Yaa gerçekten miCanımm beta 450 iken gebelik testim silik ovulasyon testim aynı böyle koyu çıkmıştı hamilesinnn
Kız boşver misafiri senden önemli mi ya gidiver bi doktoraaaYarın misafirim var canım hazırlık yapıcam çıkamam bugün![]()
Kuzum gidemem inanki çok yoğunumKız boşver misafiri senden önemli mi ya gidiver bi doktoraaa
Bi test daha yap da içimiz rahatlasınYaa gerçekten miAllahım inşallah canım yaa t çizgisi anında kırmızı oluyor saniyesinde hiç böyle olmamıştı daha önce dün yine yaptım da öğlende o öyle oldu
Ovulasyon testi yaptım yine gebelik yapamıyorum korkuyorum silik çıkar yine diyeBi test daha yap da içimiz rahatlasın![]()