Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var cnm tabiki koyu mu cikiyorKızlar reglime 5 gün var ovulasyon testi ile gebelik öğrenen var mı
Henüz yapmadım tatlım sabah idrarıyla yapmayı düşündüm umudum ya hatta eşime çok sinirliyim çok kızgınım inşallah hamile değilimdir diye dua ettim dün gece ilk defaVar cnm tabiki koyu mu cikiyor
Bende eğer olmadıysa ovulasyon innovita almayı düşündmEki Görüntüle 3645769 benim bugün böyle oldu regle 3 gün var biri lh biri hcg bilemiyorum
Hangi testi kullanmıştın tatlımBen varım. Regle 2 gün kala belirginleşmeye başladı regl günü gebelik testim pozitif çıktı.
LaboquickHangi testi kullanmıştın tatlım
Tebrik ederimEki Görüntüle 3645769 benim bugün böyle oldu regle 3 gün var biri lh biri hcg bilemiyorum
Teşekkür ederim canım varmıdır sence tereddütde kaldımTebrik ederim![]()
Bu testler çok hassas diye biliyorum. Yarın da sabah ilk idrarla yap bakalım yine çıkacak mı. Sonra kan vermeye gidersin.Teşekkür ederim canım varmıdır sence tereddütde kaldım
Bu testler çok hassas diye biliyorum. Yarın da sabah ilk idrarla yap bakalım yine çıkacak mı. Sonra kan vermeye gidersin.
Eki Görüntüle 3645769 benim
bugün böyle oldu regle 3 gün var biri lh biri hcg bilemiyorum
Benim de böyle 3 gün kaldı regliye gebelik testim yok adet günümü bekliyorum iyice koyulaşırsa gebelik ihtimalini düşünücem ama sende gebelik var bence sonucun ne oldu![]()