- 7 Şubat 2019
- 750
- 360
- 103
- Konu Sahibi Aslihanugur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde olmuşmuyduGebelik olabilir
Evet bende adetime kadar takip etmistim onunla vardi gercekten gebelikSizde olmuşmuydu![]()
Çok koyu çıkmadı ama bende senin de böylemiydiEvet bende adetime kadar takip etmistim onunla vardi gercekten gebelik
Günüm gectikce dahada koyulasmistiÇok koyu çıkmadı ama bende senin de böylemiydi
Canım T ve C çizgileri belli olmuyoEki Görüntüle 2548769 benim ovulasyon testim adettn bir gün sonra bu şekilde hamile olabilirmiyim niye ovulasyon yaptın derseniz evde o vardı sadece oyüzden eczanelerde evime uzak gidip alamadım bir umut bende ovulasyon denedim sizlerden bilgi edinmek istiyorum
Koyu olan c canım önmli oln yan daki yaniCanım T ve C çizgileri belli olmuyo
Ben gecikme günmn ilk günü bugün yarın yine ilk idrarla yapayım mı kiGünüm gectikce dahada koyulasmisti
Noldu sonuç ne merak ettim siziBen gecikme günmn ilk günü bugün yarın yine ilk idrarla yapayım mı ki
Bnmde gecikmemin ikinci gunu dun olmam lazmdi test yaptm negatif beklemedyim.Ben gecikme günmn ilk günü bugün yarın yine ilk idrarla yapayım mı ki
Ovulasyon anlıyor musunuzBnmde gecikmemin ikinci gunu dun olmam lazmdi test yaptm negatif beklemedyim.
Yok ya bende bu ay yaptmda pek anlayamadim . Normalde reglin gecermiydikiOvulasyon anlıyor musunuz
Canm benm de bat birgün geciknce böyle oldu şuan 3.günüödeym gecikme yaşıyorum adet sancım var ve adet olamıyorm normalde bu sancıyla çoktan kahverengi akıntı ile başlaması lazımdı benm bu şekilde ama senn daha çok erken birşey diyemiyorumMerhaba benimde 18 Ekim'de yumurtlama oldu adete 7 gün var tekrar ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı ? Acaba gebelik mi yoksa yeniden mi yumurta oluştu 2 kere çatladı anlamadım ?
Hamilelık durumunda t cızgisi c cizgisinden koyu yada ıkıaıde aynı koyulukta olması lazım bıde adet zamanında yada gecknce yapmalısın senınkı azcık silik gbiMerhaba benimde 18 Ekim'de yumurtlama oldu adete 7 gün var tekrar ovulasyon testi yaptım bu şekilde çıktı ? Acaba gebelik mi yoksa yeniden mi yumurta oluştu 2 kere çatladı anlamadım ?