M Mlekk33 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Kasım 2025 14 2 1 30 Cuma 13:26 Konu Sahibi Konu Sahibi Mlekk33 #1 Merhaba hanımlar adetim 8 gün kaldı avulasyon testleri ile gebelik öğrenenler varmış bende bu sabah yaptım sizce gebelik var mı Eklentiler 461.webp 55,5 KB · Görüntüleme: 14
Merhaba hanımlar adetim 8 gün kaldı avulasyon testleri ile gebelik öğrenenler varmış bende bu sabah yaptım sizce gebelik var mı
K kahvelergeldi Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2025 104 27 13 31 Cuma 14:17 Konu Sahibi Konu Sahibi Mlekk33 #2 Mlekk33 .!.: Merhaba hanımlar adetim 8 gün kaldı avulasyon testleri ile gebelik öğrenenler varmış bende bu sabah yaptım sizce gebelik var mı Genişletmek için tıkla... Böyle anlaşılmaz ama koyu çıkmış biraz herkeste işe yaramıyor canım bende test silikti ovulasyon da silikti valla sonra yapmadım hiç
Mlekk33 .!.: Merhaba hanımlar adetim 8 gün kaldı avulasyon testleri ile gebelik öğrenenler varmış bende bu sabah yaptım sizce gebelik var mı Genişletmek için tıkla... Böyle anlaşılmaz ama koyu çıkmış biraz herkeste işe yaramıyor canım bende test silikti ovulasyon da silikti valla sonra yapmadım hiç