ovülasyon testi ile gebelik

orange3752

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2025
217
53
13
25
merhabalar ben şubat ayında gebe kalmıştım ama boş gebelikten kaynaklı kürtaj oldum. İki aydır kürtajın etkileri devam ediyordu yumurtlama günüm hiç olmuyordu her gün ovülasyon testi yapıyordum reglden sonra. İki ay sonra ilk defa dün ovülasyon testinde çift çizgiyi gördüm pik olmuştu. Ve eşimle değerlendirdik. bugün testi yaptigimda ikinci çizgi silikleşmişti bu yumurtanın çatladığı anlamına mı geliyor. Çatladıysa eğer bugün değerlendirmesem bir problem olur
mu ya da değerlendirsem bir artısı olur mu ? şubattan beri psikolojik olarak iyi değilim yardımcı olursanız sevinirim 🫶🏻🫶🏻🫶🏻

Pikten sonraki günün de değerlendirilmesi tavsiye ediliyor ama degerlendirme imkanınız yoksa canınızı sıkmayın pik günü tek iliskiylede hamile kalanlar oldu forumda

merhabalar ben şubat ayında gebe kalmıştım ama boş gebelikten kaynaklı kürtaj oldum. İki aydır kürtajın etkileri devam ediyordu yumurtlama günüm hiç olmuyordu her gün ovülasyon testi yapıyordum reglden sonra. İki ay sonra ilk defa dün ovülasyon testinde çift çizgiyi gördüm pik olmuştu. Ve eşimle değerlendirdik. bugün testi yaptigimda ikinci çizgi silikleşmişti bu yumurtanın çatladığı anlamına mı geliyor. Çatladıysa eğer bugün değerlendirmesem bir problem olur
mu ya da değerlendirsem bir artısı olur mu ? şubattan beri psikolojik olarak iyi değilim yardımcı olursanız sevinirim 🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Tekrar silikleşme olması çatladığını gösterir fırsatınız varsa bugünü de değerlendirin 🌸

olmadı maalesef regl oldum bugün bitti bu ay tekrar deneyecegiz
Merhaba canım geçmiş olsun benim de boş gebeliğim oldu 9 ay önce kürtaj oldum. bu adetim sonrasında prowoman diye bir takviyeye başladım foliborn myforce ve procertin woman gibi şase takviyeler var bunları kullananlar olumlu sonuç alıyor onu dene istersen.

Merhaba canım geçmiş olsun benim de boş gebeliğim oldu 9 ay önce kürtaj oldum. bu adetim sonrasında prowoman diye bir takviyeye başladım foliborn myforce ve procertin woman gibi şase takviyeler var bunları kullananlar olumlu sonuç alıyor onu dene istersen.
nasıl kullanılıyor peki

Pikten sonraki günün de değerlendirilmesi tavsiye ediliyor ama degerlendirme imkanınız yoksa canınızı sıkmayın pik günü tek iliskiylede hamile kalanlar oldu forumda
Merhaba geçen ay sadece klomen kullnaıp iğneyi yaptıramamıstım, bu temmuz ayında reglime yakın ovülasyon testi aldım..son reglim 19 Haziran'daydı , kullandığım uygulama da 5 temmuz için yumurtlama yüksek gösteriyor ama ondan önceki günler doğurgan dönem orta ihtimal onları da değerlendirdim, kiti kullananalar gün gectikçe silikleşiyor mu? Gebelik oluştuysa belirti olur mu sizce iki gündür gaz problemim var ama kasıklarım da ağrıyor.. Reglim geçerse test yapmayı düşünüyorum ama önceden öğrenen var mı? Bende 6 temmuz da ovülasyon testi yaptım çift çizgi çıktı yumurtlama olmuş mu devam ediyor mu neler yapmalıyımmmm 😊 çok heyecanlıyım bu ay ✨🦋❤ bugünde test yaptım biraz silik oldu sizce neden

Eklentiler

• 1000062460.webp
    1000062460.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 44
  • 1000062328.webp
    1000062328.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 46
  • 1000062261.webp
    1000062261.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 42
Back
X