• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile gebelik ?

Lalihce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2019
94
32
88
25
Merhabalar. 28 günde bir regli olurum. Bugün 29. Günüm bir kaç gündür hafif lekelenmem var. Sancımda yer yer oluyor. Ovulasyon testim vardı diye evde bunu yaptım. Gebelik olma ihtimali var mıdır? Bu durumu yaşayan varsa bilgilerinizi dinlemek isterim. Sevgiler🌸

Eklentiler

• IMG_4653.webp
    IMG_4653.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 159
Merhabalar. 28 günde bir regli olurum. Bugün 29. Günüm bir kaç gündür hafif lekelenmem var. Sancımda yer yer oluyor. Ovulasyon testim vardı diye evde bunu yaptım. Gebelik olma ihtimali var mıdır? Bu durumu yaşayan varsa bilgilerinizi dinlemek isterim. Sevgiler🌸
Evet cnm olabilir normal gebelik testin yok mu evde çünkü reglin de bir gün geçmiş baya da koyu çıkmış yani insallah vardir

Hafif lekelenmem olunca regl olacağımı düşündüğüm için gebelik testi almadım. Ama günümde bir gün geçince merak ettim doğrusu. Elimde bu vardı. Belim falan ağrıyor. İnşallah dediğiniz olur❤️

Hafif lekelenmem olunca regl olacağımı düşündüğüm için gebelik testi almadım. Ama günümde bir gün geçince merak ettim doğrusu. Elimde bu vardı. Belim falan ağrıyor. İnşallah dediğiniz olur❤️
İnsallah cnm bnde de bel agrisi cok ama yumurtlamadan beri bu sekilde 3 gune cikicak ak koyun kara koyu 😂

Lh seviyesi her zaman vücudumuzda bulunuyor döngünüzun hangi gününde yaparsanız yapın bu hafif silik çizgi görünüyor

Bende biraz önce yaptım dün regl bitip abdestlendim,daha piki göresiye yapmalımiyim arkadaşlar?

Eklentiler

• IMG_20250925_100802_620.webp
    IMG_20250925_100802_620.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 56
Merhaba 28 günde bir adet oluyorum. Bugün 11. Günüm pik göremedim daha devam etmeliyim daha
Kızlarrrrr lütfen bu sefer çok acil hiç anlamıyorum şu işlerden ovulasyon testlerimi paylaşıyorum en üstteki ilk yaptığım ben tam uygulamaya göre de pik yaptı diye o günü değerlendirdim sonra hemen düşmeye başladı ilişki üstünden 5-6 gün geçti ve adetime 9 gün var bugün tekrar yapayım dedim direk kırmızı oldu en alttaki şu an yaptığım bu yumurtlama mı demek adete 9 gün kala olabilir mi

Eklentiler

• IMG_9059.webp
    IMG_9059.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 37
Back
X