Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TEŞEKKÜR EDERİİMM ŞİMDİDE KAHVERENGI AKINTIM OLDU YARIN BIGUN HASTALANMAZSAM GEBELK TESTI YPCM BAKALIM HAYRLISI OLSUN :)Cnm t cizgisinin daha koyu yada ayni koyulukta olmasi lazim bence yok ama istersen bir kac gun sonra tekrar dene
Hamilemisin canimTEŞEKKÜR EDERİİMM ŞİMDİDE KAHVERENGI AKINTIM OLDU YARIN BIGUN HASTALANMAZSAM GEBELK TESTI YPCM BAKALIM HAYRLISI OLSUN :)
Bunlar ovulation testi ise hepsi negatif. gebelik testi ise hepsi pozitifKizlar testlerimi yorumlar mısınız??
Canım benim de adete 7 gün var bu şekilde cikti...acaba hamile misin merak ettim :)Kizlar iyi gunler adetime 4 gun var ovulasyon testim bu sekilde sizce gebelk var midir suan
Hadi ya burda okudum bende bu şekilde gebeligi gösteriyor diyorlar amabende ovulasyon testıylee gunumu yakaladım hamıle kaldım amaa sonlara dogruu yıne test yapmıstım tek cızgıydı yanı ovulasyon testı hamılelıgıı göstermıo ıkıncı ayımda öylesıne bır denemıstımm dırek t cızgısı koyuydu sadece
yanı bızzat kendım denedımm göstermıoHadi ya burda okudum bende bu şekilde gebeligi gösteriyor diyorlar ama![]()
yanı bızzat kendım denedımm göstermıo