Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ovulasyon testi ile hamile kaldım yani ovulasyon testi yumurtlamayı garantiliyor biliyorsunuz ona göre ilişki oluyorEkim 20 de düşük yaptım bu kist olmuş o yüzden hemen hamile kalmak istiyorum
Bende ebru ablaya baktiriyorum canim, ve gercektende dedigin gibi cok nazik birisi.. tavsiye ederim herkeseBende ovulasyon testi ile hamile kaldım yani ovulasyon testi yumurtlamayı garantiliyor biliyorsunuz ona göre ilişki oluyorÖnce Allahın izniyle tabikide Rabbim inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın
ben testimi ebru ceylan birgebeningünlüğünden aldım instagramdan tavsiye ederim ve ebru hanım kendi takip ediyor aklına takılan soruları cevaplıyor hemde bıkmadan usanmadan o kadar nazik biri ki anlatamam tavsiye ederim hiç pişman olmazsınız
![]()
Bende trenyoldan aldım denemeye başladım 4. Günümdeyim yumurtlama yakın gibi :)Canım ben bu ay ilk defa ovulasyon testi denedim. Ve şuan hamileyimtabiki kalabilirsin Allahın izniyle. Labaquick marka test kullandım trendyoldan aldım
Önceden ebru hanımdan aldım şimdi Trendyoldan bakalım bu ay kısmetimizde ne var düşükten sonra çok istiyorum yaBende ovulasyon testi ile hamile kaldım yani ovulasyon testi yumurtlamayı garantiliyor biliyorsunuz ona göre ilişki oluyorÖnce Allahın izniyle tabikide Rabbim inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın
ben testimi ebru ceylan birgebeningünlüğünden aldım instagramdan tavsiye ederim ve ebru hanım kendi takip ediyor aklına takılan soruları cevaplıyor hemde bıkmadan usanmadan o kadar nazik biri ki anlatamam tavsiye ederim hiç pişman olmazsınız
![]()
Düşükten sonra korkuyorum olmaz diye kistte çıktı üstelikBende ilk hamileliğimdede hemen kaldım ikinci bebeğede kullandım ilk ay kaldımÖneririm daha garanto
2 güne ola bilir canmyakın sanırım
Korkma streste yapma illa bebek olcakmdiye değerlendirme o günleri rahat olDüşükten sonra korkuyorum olmaz diye kistte çıktı üstelik
Valla düşünki ilk gün 1 numara yazan reglden sonra ilk gün2 güne ola bilir canmadetinin kaçıncı günü başladn
Acısı çok kötüydü düşüğün bide herkes hamile çevremde umarım benm de bu ay olurKorkma streste yapma illa bebek olcakmdiye değerlendirme o günleri rahat ol
Demekki erken yumurtluyosun ama daha pike var gbi kaç günde bi adet oluyosunValla düşünki ilk gün 1 numara yazan reglden sonra ilk gün
Düşükten sonraki ilk adetim oldu bu biten normalde 28 günde bi regl olurum uygulamada pazar günü yumurtlama gösteriyor hayırlısıylaDemekki erken yumurtluyosun ama daha pike var gbi kaç günde bi adet oluyosun
Millete bakma her kes hamile diye kendinis trese sokup yıprtmana değmez
Canım bende geçen sene kimyasal geçirdim şimdi 8 haftalık hamileyim benimde düşük tehlikem var bende korkuyorum sadece belirli ihtiyaçlara ayağa kalkıyorum sürekli yatıyorum çok zor Rabbim bütün anneleri evladına kavuştursun anne olmak isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsinÖnceden ebru hanımdan aldım şimdi Trendyoldan bakalım bu ay kısmetimizde ne var düşükten sonra çok istiyorum ya
Gözlerim doldu yaaa çok teşekkür ederim umarım bu ay olurCanım bende geçen sene kimyasal geçirdim şimdi 8 haftalık hamileyim benimde düşük tehlikem var bende korkuyorum sadece belirli ihtiyaçlara ayağa kalkıyorum sürekli yatıyorum çok zor Rabbim bütün anneleri evladına kavuştursun anne olmak isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsinşansını dene bakalım inşallah oradaki testlerde minik mucizene kavuşursun Allahın izniyle
![]()
Döngünüz kısay yaknDüşükten sonraki ilk adetim oldu bu biten normalde 28 günde bi regl olurum uygulamada pazar günü yumurtlama gösteriyor hayırlısıyla
Aynen gün aşırı yapıyoruz aynı zaman da takipte ediyorum dua et bana lütfenEvet
Döngünüz kısay yaknsiz gün aşırı değerlemdirin ben bu ay öylenyaptm tabii yumurtlamayıda takip etdm
Merhaba;yakın sanırım