Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi ile hamile kalabilir miyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet çok şükür hamileyim 🤗🐣🐣 bir anda oldu ovülasyon testim bile bitmedi 4 gün üst üste 2. Ay pik gösterdi bende yumurta çatlamıyor sanmıştım ama gebeymişim ondan🥰🥰🥰
Rabbim Salih veya salihalardan kılsın evladınız. Tez vakitte inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🌸🌸

Amin çok teşekkür ediyorum sağlıkla ilerleyip sağlıklı doğumla kucağıma almak tek dileğim🤲🤲🤲🧿🧿 sizde yumurtlama testi mi yapuyorsunuz şuan?
Evet hatta bugün pik gördüm . İlkkez yaptım açıkçası çok şaşkınım . Dünü degerlendirmedim ama şu iki 3 günü değerlendireceğim inşallah 🤲🏻 dualarınızı eksik etmeyin. Bende bebişim olsun istiyorum :KK33:

Evet hatta bugün pik gördüm . İlkkez yaptım açıkçası çok şaşkınım . Dünü degerlendirmedim ama şu iki 3 günü değerlendireceğim inşallah 🤲🏻 dualarınızı eksik etmeyin. Bende bebişim olsun istiyorum :KK33:
Mutlaka değerlendirin 3 gün ☺️ İnş olur inanın bebişinize🥰🥰 Allah hayırlı evlat nasip etsin 🤲🤲

Mutlaka değerlendirin 3 gün ☺️ İnş olur inanın bebişinize🥰🥰 Allah hayırlı evlat nasip etsin 🤲🤲
Ya dünü değerlendiremedik ama bugünü ve yarını kesinlikle değerlendireceğiz 🤲🏻 Rabbim ne dilerse o olur inşallah 🍀

Back
X