Ovulasyon testi ile hamile kalan

sevilsevim

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2023
63
En iyi cevaplar
1
7
16
Merhaba 6 aylık evliyim her ay düzenli adet görüyorum da hamile kalmak istiyorum bu aralae herkesin dilinde ovulasyon testi gerçekten ovulasyon testi ile hamile kalan var mı ?

eğer ikinizdede sorun yoksa büyük olasılıkla yakalayıp hamile kalırsınız ama sorun olunca kalınmıyor canım istediğin kadar bul yumurtlamanı

Merhaba 6 aylık evliyim her ay düzenli adet görüyorum da hamile kalmak istiyorum bu aralae herkesin dilinde ovulasyon testi gerçekten ovulasyon testi ile hamile kalan var mı ?
Merhaba ben ovulasyon ile kaldım tavsiye ederim çünkü normalde 14 günde bir yumurtlama varsayılıyor ama mesela benim yumurtlamam 9. gün olmuştu. Fakat stresli bir yöntem biraz

Merhba benim.adrtime 6 gün kaldı bugün ovusolyon testi yaptım silik çıktı rica etsem bakarmisiniz lütfen

Eklentiler

• 16788866972025651667613749629148.webp
    16788866972025651667613749629148.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 106
Merhaba ben ovulasyon ile kaldım tavsiye ederim çünkü normalde 14 günde bir yumurtlama varsayılıyor ama mesela benim yumurtlamam 9. gün olmuştu. Fakat stresli bir yöntem biraz
Bende uygulamadan takip ediyorum bu ay biraz umduğum gibi geçmedi bekliyorum hamile kalmazsam testlerden devam edecem artık

Ben gebelik testinde yaptım onda silik çıktı test sonra kan verdim 1.20 çıktı

Yumurtlama döneminde birlikte olduk eşim ile berber yumurtlama bitti test yaptım.hizli gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı sonra bidaha yaptım çıkmadı kan verdim ondada cikmdi simdiede adetime 5gun kaldı sağ basgimda sızlama ağrı oluyor belimde ara sıra ağrı karnımın alt bolumden batmalar oluyor

Back
X