- 14 Mart 2023
- 63
- En iyi cevaplar
- 1
- 7
- 16
- Konu Sahibi sevilsevim
Merhaba 6 aylık evliyim her ay düzenli adet görüyorum da hamile kalmak istiyorum bu aralae herkesin dilinde ovulasyon testi gerçekten ovulasyon testi ile hamile kalan var mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben ovulasyon ile kaldım tavsiye ederim çünkü normalde 14 günde bir yumurtlama varsayılıyor ama mesela benim yumurtlamam 9. gün olmuştu. Fakat stresli bir yöntem birazMerhaba 6 aylık evliyim her ay düzenli adet görüyorum da hamile kalmak istiyorum bu aralae herkesin dilinde ovulasyon testi gerçekten ovulasyon testi ile hamile kalan var mı ?
Ovulasyon dönemindesiniz demektir ,Merhba benim.adrtime 6 gün kaldı bugün ovusolyon testi yaptım silik çıktı rica etsem bakarmisiniz lütfen
Bende uygulamadan takip ediyorum bu ay biraz umduğum gibi geçmedi bekliyorum hamile kalmazsam testlerden devam edecem artıkMerhaba ben ovulasyon ile kaldım tavsiye ederim çünkü normalde 14 günde bir yumurtlama varsayılıyor ama mesela benim yumurtlamam 9. gün olmuştu. Fakat stresli bir yöntem biraz
Yumurtlama günün bitiminde doğurgan dönem başlıyor 6 gün kala da hamile olma ihtimali ortalarda bende dün doğurgan donemindeydim ordan takip ediyorumVe bu isartledigim günlerde eşim ile birlikte olduğumuz gün
benim bu şekilde devam ediyor uygulama ismi my calendarEki Görüntüle 3218552 yok canım yumurtlama bitti
Yumurtlama bitti ama gebe kalma ihtimali düşük de olsa varHamilelik şuan olmaz yani
My calendar ( takvimin ) diye geciyorUygulma adı ne