- Konu Sahibi True white
Canim o mor olan test nedir ovulasyon testi miSlm kizlar gebelik testi yaptim silikti kurudu belirdi bide ovulasyon testı yaptim hepsini atiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim o mor olan test nedir ovulasyon testi miSlm kizlar gebelik testi yaptim silikti kurudu belirdi bide ovulasyon testı yaptim hepsini atiyorum
Ewtttt cnmCanim o mor olan test nedir ovulasyon testi mi
Bende bu sabah yaptım fakat negatif ti acaba 8haftalik hamilelik varsa bu ovulasyon teste cikarmiE
Ewtttt cnm
Hamilemisin cnmBende bu sabah yaptım fakat negatif ti acaba 8haftalik hamilelik varsa bu ovulasyon teste cikarmi
Adetin geçmesini bekleyelim canımBende 0 sadece o kadar özel labratuvara gittim yanlış olabilirmi ya
Bilmiyorum ki ben londradayim o yüzden bu testi hamilelik testi sandım megerse ovulasiyon mışHamilemisin cnm
Canım fotoğrafı açamıyoruz kiKızlar Hamilemiyim çok silik çıkmış![]()
Fotoğraf yüklemeyi beceremiyom daCanım fotoğrafı açamıyoruz ki
Fotoğraf yüklemeyi beceremiyom da![]()
Canım olmuyor instagramdan ulaşabilir misin bana Heabim Petiyaofficalcanım dosya yükle var yorum yazacagın kısmın altında hemen
Canım olmuyor instagramdan ulaşabilir misin bana Heabim Petiyaoffical
Testi gosterecektim bide karnım ne kadar sistinisen ovumu göstericektin?
Canım konuyu yanıtla diyince hemen işaretledim yerCanım olmuyor instagramdan ulaşabilir misin bana Heabim Petiyaoffical