Ovülasyon testi ile hamile olduğunu öğrenenler

Runuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2020
11
3
36
28
Merhaba bugün adetim 2 gün gecikti evde ov testi vardı bende onu denedim normalde bu kadar koyu çıkmaması gerekiyor diye düşünüyordum daha silik çıkması gerekmiyor muydu ? Bilgi sahibi olan lütfen yardımcı olabilir mi ?

Eklentiler

• E4A76106-70E1-4E9C-8332-4EBECC829541.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 132
Az kiyu cikmis genelde ovulasyonda daha koyu cikablarda var canim bu yumurtan oglunlasmis anlamina geliyor takip et daha da koyu cikabilir

Az kiyu cikmis genelde ovulasyonda daha koyu cikablarda var canim bu yumurtan oglunlasmis anlamina geliyor takip et daha da koyu cikabilir

Normalde adet olmam gereken yerde böyle çıkınca şaşırdım açıkçası bilmiyorum yine kendi kendimi kandırıyorum gibime geliyor yarın regl olmazsam tekrar deneyim diyorum

Normalde adet olmam gereken yerde böyle çıkınca şaşırdım açıkçası bilmiyorum yine kendi kendimi kandırıyorum gibime geliyor yarın regl olmazsam tekrar deneyim diyorum
Canim bazi kisiler yumrtalama ayda 2kere olabilir eger sen iki kere tutturusan ikiz olur insallah gonlunce olur

Ben de böyle olduğunda hamileydim ama kimyasal olmuştu , inşallah istiyorsan hamilesinde ve sağlıklı bir hamilelik sürecin olur gebelik testi yap mutlaka

Öyle bişey mi varmış birincisi elde edemedik iki tane birden
Evet canim kac kere yumurtladigina bagli bazi kisiler ikinkere de olabiliyor he kiz biz bi tane istiyoruz allah verir insalalh ikiniciside sonradan olur insallah

Ben de böyle olduğunda hamileydim ama kimyasal olmuştu , inşallah istiyorsan hamilesinde ve sağlıklı bir hamilelik sürecin olur gebelik testi yap mutlaka
Teşekkür ederim iyi dileklerin için ama sanırım regl oluyorum anlamadım her ay aynı şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…