- 8 Nisan 2018
- 1.023
- 370
- 123
- Konu Sahibi NadirCicek01
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet tarihim yarın yumurtlamayı çoktan geçtimYumurtlamanın kaçıncı günü belli mi?
beklenen adet tarihi çok yakınsa bu teste göre gebe olmanız çok yüksek ihtimal
O zaman büyük ihtimal gebelik var canım, yarın sabah ilk idrarla mutlaka bir kaset test yapmanı tavsiye ederimAdet tarihim yarın yumurtlamayı çoktan geçtim
Evet ama senelerdir tek çizgi görmekten sıkıldım yapmaya cesaretim yokO zaman büyük ihtimal gebelik var canım, yarın sabah ilk idrarla mutlaka bir kaset test yapmanı tavsiye ederim
Ben varım canım yüksek ihtimal hamilesin kan ver artışa baktır bende böyle öğrendim hamileliğimiBaşka kimse yokmu
Ay inşallah ya sabah yapmayı düşünüyorumBen varım canım yüksek ihtimal hamilesin kan ver artışa baktır bende böyle öğrendim hamileliğimi
Buraya yazın kaç çıktığını merak ederim benim değer 322 çıkmıştıAy inşallah ya sabah yapmayı düşünüyorum
Normal test yaparım duruma görede hastaneye giderim yazarım burayaBuraya yazın kaç çıktığını merak ederim benim değer 322 çıkmıştı![]()
Sen bilirsin ama en iyisi kan vermek testler yanıltabiliyor bazenNormal test yaparım duruma görede hastaneye giderim yazarım buraya![]()
İnşallah darısı bana hamilelik olmasa silik çıkardı değil miAdetime 4-5 gün kala yapmıştım kopkoyu çıktı ovülasyon testi , sabahı gebelik testi yaptım pozitif olduğunu öğrendim
İnşallah hayırlısıylaİnşallah darısı bana hamilelik olmasa silik çıkardı değil mi
Merhaba bende bugün gebelik yaptim pozitof ama ovulasyon cok koyu degio koyulasmaya baslamis normalmi ? Clearblue ultra erken test ve normal test yaptim sizce yaniltiyomu bunlar beniAdetime 4-5 gün kala yapmıştım kopkoyu çıktı ovülasyon testi , sabahı gebelik testi yaptım pozitif olduğunu öğrendim