Ovulasyon testi ile hamileligini öğrenenler bakabilir mi?

Lmntbrdgi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
7.741
En iyi cevaplar
2
9.208
118
Merhaba arkadaşlar adetime 6 gün var burada ovulasyon testi ile gebeliğini öğrenenleri okudum korka korka ben de ovulasyon testi yaptım sizce hamilelik olabilir mi yoksa ovulasyon testi normal zamanda da böyle çıkabilir mi

Eklentiler

• IMG_20230217_131948.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 228
Ovulasyon testiniz negatif. Yumurtlama olmadığı günler de böyle gösterir. Gebelik olması için adet zamanı yapılan ovulasyon testinde her ikisi de belirgin kırmızı çizgiler olması gerekli.

Ovulasyon testiniz negatif. Yumurtlama olmadığı günler de böyle gösterir. Gebelik olması için adet zamanı yapılan ovulasyon testinde her ikisi de belirgin kırmızı çizgiler olması gerekli.
Adetime 6 gün var ovulasyon günlerini değerlendirdik pozitif değil ama koyulasmis gibi geldi bu teste bakıp hamile değilsin de denilemez değil mi

Adetime 6 gün var ovulasyon günlerini değerlendirdik pozitif değil ama koyulasmis gibi geldi bu teste bakıp hamile değilsin de denilemez değil mi
Hamilesin veya değilsin denilebilmesi için kan testi vermelisin tüm ovulasyon testlerinde yazar gebelik belirleme amaçlı kullanılmaz diye ve yumurtlama bitince de böyle olur testler ovulasyon testine güvenip umutlanma çok üzülürsün 6 güncük kalmış bir şeylerle oyalanıp günlerini geçir umarım istediğin sonucu alırsın

3 gün kaldı sabah gebelik testi bir de buna bakin silik görüyorum da sizde görür müsünüz

Eklentiler

• IMG_20230220_105727.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 199
3 gün kaldı sabah gebelik testi bir de buna bakin silik görüyorum da sizde görür müsünüz
Merhaba fotoğraf olduğu için pek göremedim silik çizgi varsa bence hiç beklemeyin bir kan verin bu arada bende gün sayıyorum dün lekelenmem oldu adetim başlamadı yarın başlaması lazım 1 hafta daha bekleyeceğim ama umarım pozitif haberler alırız hep birlikte

Merhaba arkadaşlar adetime 6 gün var burada ovulasyon testi ile gebeliğini öğrenenleri okudum korka korka ben de ovulasyon testi yaptım sizce hamilelik olabilir mi yoksa ovulasyon testi normal zamanda da böyle çıkabilir mi
Benmde yarın adet günüm. Gebelik testi yapmaya korktuğum için ovulasyon denedim.test kısmı kipkirimizi olmasa da belirgin bir çizgi var.. acaba sizin sonuç ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…